Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce kimyasal gebelik geçirdim , bu defa umutlanmak sonra uzulmek istemediğim için evde 48 saatte bir test yapıp bu şekilde takip ettim kendi kendime

Inşallah 🙏🙏🙏🙏
Canım bende öyle kimyasal yaşadım yine yaşamaktan çok korkuyorum ağrım var hafif hafif normalmiş ama geçmiyor hayırlısı olsun herşey Allahtan 🙏🏻🙏🏻

Canım bende öyle kimyasal yaşadım yine yaşamaktan çok korkuyorum ağrım var hafif hafif normalmiş ama geçmiyor hayırlısı olsun herşey Allahtan 🙏🏻🙏🏻
Benim nerdeyse 30 gün kanamam oldu kan değerlerim çok iyiyken kanım düştü , Allah kimseye yaşatmasın herkesin öyle olmuyor ama benim icin zor bir surecti

Çamaşır siyah olunca göremiyorum kuzu ama noktacık halinde oluyo. Ve kasık ağrım var
Yerleşme olabilir canım, şimdi bende bi kaç uygulamada okudum şimdi sey yazıyor agrılar ve sıcak basmaları yerleşme belirtisi olabiliyormuş, vücut ısın nasıl? Ben gecen hafta ateş gibiydim eğer bebiş varsa diyorum ondandı heralde

Benim nerdeyse 30 gün kanamam oldu kan değerlerim çok iyiyken kanım düştü , Allah kimseye yaşatmasın herkesin öyle olmuyor ama benim icin zor bir surecti
Senin hcg yüksekti ozmn bnmki baya düşmüştü Oyüzden kendiliğinden adet gibi oldu çok geçmiş olsun cnm Rabbim kimseye yaşatmasın inş bebişin sağlıkla gelsin 🙏🏻

Canım ben bir önceki mesajda testlerimi paylaştım adet öncesi negatif çıkmıştı testlerime bakarsan gebe olduğunu anlarsın
Umarım sağlıkla ilerler
Çok sağol canım🙏🏻 İnşallah seninkide sağlıkla ilerler hayırlısıyla kucagına alırsın😍

Yerleşme olabilir canım, şimdi bende bi kaç uygulamada okudum şimdi sey yazıyor agrılar ve sıcak basmaları yerleşme belirtisi olabiliyormuş, vücut ısın nasıl? Ben gecen hafta ateş gibiydim eğer bebiş varsa diyorum ondandı heralde
Evde ateş ölçer yok ama geceleri ayaklarımın altını ateş basıyo . Bilemedim valla ya. Sen ne zaman gidicen kan vermeye

Back
X