Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha Allah seniİnsan beyni iste herseyi kurgulayabiliyor , ama saglam belirtilerim vardi istahtan bir emin olamadim o hep var![]()
beklenen adet tarihiBat ne demek acaba ben yeniyim de
Bat ne demek acaba ben yeniyim de
Teşekkürlerbeklenen adet tarihi
Dün yaptığım test bu şekildeMerhaba kızlar,
Benim yarin beklenen adet tarihim. Hastanede biyolog olarak çalışıyorum yurtdışından gelen erken testlerden yaptım dün silik çizgi çıktı ilk 5 dakikada bugün de oncomed markalı testi yaptım ancak negatif görünüyor. Göğüs uçlarımda batma ve göğüslerde şişlik var, kasıklarıma yayılan ağrım var yarın yine test yapacağım ama çok umutsuzum ne yapacağımı bilemiyorum![]()
Benim ovu testim topikte olay oldu yaOkadar beyazdiki suan yikildim beni anlarsin sensanirim seninle çok yakin tarihlerimiz kuzum hakkimizda hayirlisi
Senin varmiydi belirtin. Buarada ovulasyon testi denedinmi sen?
Canım soğan suyu icmesen mi prolaktini yükseltiyor o da adet olmayı geciktiriyor yada olmamana neden oluyor aşırı yukselirseYok kuzum aprım falan. Soğan suyu içmeye başladım. Gelir inşallah.
Yok kuzum ben hamıle deilim iki testim de kuruma cızgısı oldu, beklicem 2 gün daha
Benim ovu testim topikte olay oldu yaburaların delisiyim ben
yapamadım bi türkü sabırım geç yumurtladım ben bat 1 mayıstı ama 19 unda yumurtladım sanırım. Adette gecikecek sanırım normalde 26 mayıs falan olmalıydı
Gebelikte çıkmıyosa ovu daha zorhayirlisi olsun geçolsun ama asla güç olmasin canm benim
ben soruyu hatali sordum sanirim, gebelik testi niyetine ovu testi deniyorlar ya onu sormustum.T cizgisi koyu oluyormus falan,, nasil zorluyorum goruyorsun bir delide ben
agzim hayirlisi yaaaaa diyor ama -kalbim:acaba birde su testimi yapsam
![]()
Bu işte bir yanlış var iştahi belirtilerden çikaralim yonlendirmeleri yersizhahaha Allah senibak beni gece yataktan kaldıran bi iştah vardıı hamileydim o zaman :)
Biz de yaklaşık 2 yıldır istiyoruz daha nasip olmadı hiçAyy kuzum ben hamıle deilim ❤testim de kuruma cızgısı cıktı, henuz adet olmadım ama eli kulağında hıssedıyorum.. Keşke olsamama 2 yıldır istiyoruz
27 mayıs bat, çarşamba günü kirmizili birgunmu bekliyor beni bakalimGebelikte çıkmıyosa ovu daha zorsenin bat ne zaman kuzu az daha bekle bakalım
Benim de 26 mayıs ama geç yumurtladım gecikecek sanırım. Sen yumurtlamayı gördün mü27 mayıs bat, çarşamba günü kirmizili birgunmu bekliyor beni bakalim![]()
İlk yaptıgımı 20 dk bekledim bırakmıştım 1 saat ıcınde cıkmıs olmalı, ikinci yaptıgım 20 dk da golge gıbı vardı sonra belırgınlestı ben de yıkadım gıdecek mı dıye gormedı golgesı kaldı.. İkisini iki gün arayla yaptım, ama adet de gelecek gıbıBiz de yaklaşık 2 yıldır istiyoruz daha nasip olmadı hiçinşallah kuruma değildir bana değil gibi geldi. Kaç dakika içinde çıkmıştı?