Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar,

Benim yarin beklenen adet tarihim. Hastanede biyolog olarak çalışıyorum yurtdışından gelen erken testlerden yaptım dün silik çizgi çıktı ilk 5 dakikada bugün de oncomed markalı testi yaptım ancak negatif görünüyor. Göğüs uçlarımda batma ve göğüslerde şişlik var, kasıklarıma yayılan ağrım var yarın yine test yapacağım ama çok umutsuzum ne yapacağımı bilemiyorum 😞

Merhaba kızlar,

Benim yarin beklenen adet tarihim. Hastanede biyolog olarak çalışıyorum yurtdışından gelen erken testlerden yaptım dün silik çizgi çıktı ilk 5 dakikada bugün de oncomed markalı testi yaptım ancak negatif görünüyor. Göğüs uçlarımda batma ve göğüslerde şişlik var, kasıklarıma yayılan ağrım var yarın yine test yapacağım ama çok umutsuzum ne yapacağımı bilemiyorum 😞
Dün yaptığım test bu şekilde

Eklentiler

• 64DE609E-AFDD-4BD5-A617-E518531CB504.webp
    64DE609E-AFDD-4BD5-A617-E518531CB504.webp
    17 KB · Görüntüleme: 95
Okadar beyazdiki suan yikildim beni anlarsin sen🤗 sanirim seninle çok yakin tarihlerimiz kuzum hakkimizda hayirlisi🙏🏻 Senin varmiydi belirtin. Buarada ovulasyon testi denedinmi sen?
Benim ovu testim topikte olay oldu ya 😂😂 buraların delisiyim ben 😂😂 yapamadım bi türkü sabırım geç yumurtladım ben bat 1 mayıstı ama 19 unda yumurtladım sanırım. Adette gecikecek sanırım normalde 26 mayıs falan olmalıydı

Eklentiler

• FED717CD-CE4E-423E-A803-ABE97BB5EEE2.webp
    FED717CD-CE4E-423E-A803-ABE97BB5EEE2.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 86
Yok kuzum aprım falan. Soğan suyu içmeye başladım. Gelir inşallah.
Canım soğan suyu icmesen mi prolaktini yükseltiyor o da adet olmayı geciktiriyor yada olmamana neden oluyor aşırı yukselirse

Kızlaar herkese iyi bayramlar dilerim🌸 giremedim buraya hamileleri tebrik ediyorum hepsini okuyamadım ama. Bu arada bu topikte kalıyor muyuz karar verildi mi😂

Benim ovu testim topikte olay oldu ya 😂😂 buraların delisiyim ben 😂😂 yapamadım bi türkü sabırım geç yumurtladım ben bat 1 mayıstı ama 19 unda yumurtladım sanırım. Adette gecikecek sanırım normalde 26 mayıs falan olmalıydı
😂😂 hayirlisi olsun geçolsun ama asla güç olmasin canm benim🍀 ben soruyu hatali sordum sanirim, gebelik testi niyetine ovu testi deniyorlar ya onu sormustum.T cizgisi koyu oluyormus falan,, nasil zorluyorum goruyorsun bir delide ben 😂😂 agzim hayirlisi yaaaaa diyor ama -kalbim:acaba birde su testimi yapsam😂

😂😂 hayirlisi olsun geçolsun ama asla güç olmasin canm benim🍀 ben soruyu hatali sordum sanirim, gebelik testi niyetine ovu testi deniyorlar ya onu sormustum.T cizgisi koyu oluyormus falan,, nasil zorluyorum goruyorsun bir delide ben 😂😂 agzim hayirlisi yaaaaa diyor ama -kalbim:acaba birde su testimi yapsam😂
Gebelikte çıkmıyosa ovu daha zor 😂 senin bat ne zaman kuzu az daha bekle bakalım

hahaha Allah seni :D bak beni gece yataktan kaldıran bi iştah vardıı hamileydim o zaman :)
Bu işte bir yanlış var iştahi belirtilerden çikaralim yonlendirmeleri yersiz😂😂 migdemizdeki boslugu bebis sanabiliyoruz🍀
Bu ay yapmiycam test falan gün asiri denerim en temizi, test yapmak takipte kalmak insani ister istemez bir moda sokuyor, malum korona sebebiyle evlerdeyiz ekstra odaklandim buay bosluk hissinden 🤷🏻‍♀️ Bedenimden özür dilesem yeridir hirpaladim kendimi buay

Ayy kuzum ben hamıle deilim ❤testim de kuruma cızgısı cıktı, henuz adet olmadım ama eli kulağında hıssedıyorum.. Keşke olsam 🙏🏻 ama 2 yıldır istiyoruz
Biz de yaklaşık 2 yıldır istiyoruz daha nasip olmadı hiç😕 inşallah kuruma değildir bana değil gibi geldi. Kaç dakika içinde çıkmıştı?

Biz de yaklaşık 2 yıldır istiyoruz daha nasip olmadı hiç😕 inşallah kuruma değildir bana değil gibi geldi. Kaç dakika içinde çıkmıştı?
İlk yaptıgımı 20 dk bekledim bırakmıştım 1 saat ıcınde cıkmıs olmalı, ikinci yaptıgım 20 dk da golge gıbı vardı sonra belırgınlestı ben de yıkadım gıdecek mı dıye gormedı golgesı kaldı.. İkisini iki gün arayla yaptım, ama adet de gelecek gıbı 😔

Back
X