Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de yaklaşık 2 yıldır istiyoruz daha nasip olmadı hiç😕 inşallah kuruma değildir bana değil gibi geldi. Kaç dakika içinde çıkmıştı?
Ben gebelik namına hıc bısey yasamadım hiç 2 yıl ıcınde, ama bu ay hersey farklı oldu bıraz ınsallah adet olup uzulmem 😔

Benim de 26 mayıs ama geç yumurtladım gecikecek sanırım. Sen yumurtlamayı gördün mü
Gordum 13 mayisti pik..P.C. diye bir uygulama kullaniyorum birkac kere yumurtlama zamanimi kendim girdim suan cok sistemli gidiyor ama teste yapiyorum ekstra..

Bu işte bir yanlış var iştahi belirtilerden çikaralim yonlendirmeleri yersiz😂😂 migdemizdeki boslugu bebis sanabiliyoruz🍀
Bu ay yapmiycam test falan gün asiri denerim en temizi, test yapmak takipte kalmak insani ister istemez bir moda sokuyor, malum korona sebebiyle evlerdeyiz ekstra odaklandim buay bosluk hissinden 🤷🏻‍♀️ Bedenimden özür dilesem yeridir hirpaladim kendimi buay
Canım inan bu topikte tek iliskiyle hamile kalan 2 3 kisi var. Yani olacagı varsa olur her türlü hic kendimizi yıpratmaya gerek yok

Gordum 13 mayisti pik..P.C. diye bir uygulama kullaniyorum birkac kere yumurtlama zamanimi kendim girdim suan cok sistemli gidiyor ama teste yapiyorum ekstra..
Ben de onu kullanıyorum ama kürtajdan sonra ilk denemem bu ve ilk defa ovu kullandım attım ya sana da testi o pikse eğer benim geç oldu. Program bana 12 mayıs gösteriyo

Canım inan bu topikte tek iliskiyle hamile kalan 2 3 kisi var. Yani olacagı varsa olur her türlü hic kendimizi yıpratmaya gerek yok
Okadar haklisinki, yanliz ben topigi baya takip ediyorum gece baya okuyorum yani, bana sen hamilesin gibi geliyor tabiki umutlandirmak falan istemem ama ön sezilerim 6. His diyelim oyuzden merakla bekliyorum senin bati.. kendimi beklentiye soktum kendimi bekledim yetmedi bak senide bekliyorum 😂😂 Allahım herşey guzel olsun hepimiz için 🙏🏻

Bugünde adet olmadım ama hep olcakmısım gibi hafif hafif ağrılarım ve beya akıntım var. Bugün cıkamadım eczaneye ayy ümitlenemiyorum bile ya olmazsa diye ne kötü bi durum ya 😂

Ben de onu kullanıyorum ama kürtajdan sonra ilk denemem bu ve ilk defa ovu kullandım attım ya sana da testi o pikse eğer benim geç oldu. Program bana 12 mayıs gösteriyo
Evet canm gordum fotografini.. cok bilirkisi degilim ama ayni koyulukta pik gibi duruyor. Umarim olmustur ve umarim suan olusum asamasindadir bebisin 🎈

Kızlar meraba inş. Bebek isteyen herkese Rabbim sağlıkla tez zamanda nasip eder benim sorum şu hergün test yapıyorum evde hatta akşam ertesi sabah koyulaşma fazla gibi geldi ikiz olabilirmi tanık olan yaşayan varmı tekli olan en son

Eklentiler

• 20200523_201834.webp
    20200523_201834.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200522_232731.webp
    20200522_232731.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 53
Benim ovu testim topikte olay oldu ya 😂😂 buraların delisiyim ben 😂😂 yapamadım bi türkü sabırım geç yumurtladım ben bat 1 mayıstı ama 19 unda yumurtladım sanırım. Adette gecikecek sanırım normalde 26 mayıs falan olmalıydı
19 mayis yaziyor , sen test yaptim diyordun. Senin suan gozukmesi neredeyse imkansiz degilmi benmi yanlis biliyorum bukadar kisa surede cikabiliyormu ya?

benim bat 10 mayıs, ama 2-3 gündür değişik şeyler hiisediyorum
göğüs ucu hassiyeti, kasık krampları, halsizlik falan ,
bayram gecsede test alsam
ilk oğlumda adete 1 hafta falan kala öğrenmiştim, belki bundada öyle olur

sonra diyorum bunlar hep algıda seçicilik, hüsnü kuruntu :işsiz:

Okadar haklisinki, yanliz ben topigi baya takip ediyorum gece baya okuyorum yani, bana sen hamilesin gibi geliyor tabiki umutlandirmak falan istemem ama ön sezilerim 6. His diyelim oyuzden merakla bekliyorum senin bati.. kendimi beklentiye soktum kendimi bekledim yetmedi bak senide bekliyorum 😂😂 Allahım herşey guzel olsun hepimiz için 🙏🏻
yaa hislerinii severim senin :D inşallah sende bende hamileyizdirr. Valla benim hiç umudum yok hamile olcağıma dair :)

Back
X