Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değilmiş bilmiyordum kuzum ben hemen hamile kalıyorsun devam ediyor sanıyorum değilmiş 😄 insanlardan sıkıldım bayramlaşmak için arayanlar habire anneme çocuğum var mı diye soruyorlarmış biz söylemiyoruz ama insanlar beni çok yıprattı Allahım kimsenin dilinede düşürmesin 🙏🏻
Maalesef canım. İnsanlar sürekli soruyolar. Sanki onlara ne faydası varsa sorup dururlar.

Nabersiniz kızlar, bayramınız nasıl geçiyor. Hava kötü olunca daha bayık bir gün oldu benim için 🤦‍♀️ birde regl ağrısı vurunca daha sinirlerim bozuluyor yaaa. Azze Azze sen ne durumdasın canım belirti varmı :))

Nabersiniz kızlar, bayramınız nasıl geçiyor. Hava kötü olunca daha bayık bir gün oldu benim için 🤦‍♀️ birde regl ağrısı vurunca daha sinirlerim bozuluyor yaaa. Azze Azze sen ne durumdasın canım belirti varmı :))
Yok kuzum böyle olması daha iyi bi beklentim yok zaten de hayal kırıklıgı yasamam :D senin ne zamandı günün canım

Cnm nekadar zmndır deniyorsun hemen olmayabiliyor Oyüzden soruyorum normal bi durum olabilir ama yinede tabiki ben mesela çocuktan önce bi muayene olmuştum semear testi mi diyorlardı onu yaptırdım birde adetin 3.günü sanırım kan veriyorsun hormonlara bakıyorlar
2.denememiz ama yumurtalarda falan sorun varsa erkenden tedavi olsun diye muayene olmak istiyorum

Merhaba hanımlar
Ben 18 mayıs günü ovülasyon testinde ilk piki gördüm elimde başka test yoktu yapamadım daha sonra.. 18, 19 mayıs günlerini ve önceki günleri değerlendiremedik ne yazık ki ama 20 sinden itibaren bugüne kadar değerlendirdik yumurtlamam ortalama 2 gün sürüyor sonra çizgi silikleşiyor testte acaba bu ay geç mi kaldık kaçırdık mı önemli günleri 😔

Yok kuzum böyle olması daha iyi bi beklentim yok zaten de hayal kırıklıgı yasamam :D senin ne zamandı günün canım

31 mayıs benimde. Ama yine gecikir sanırım. Çünkü yumurtlamam geç oldu

Kadın doğuma gideceğim muayene için neden gebelik olmuyor bir sorun mu var diye ama tecrubesizim size sorayim adetliyken mi gitmeliyim âdet bittikten sonra mı??
Ben de kadın doğuma gittim bı hastane vardı sadece o bölüme bakan bütün doktarlara muayene oldum hepsi bir şey yok olur dedi sonra bana yakın bı kliniğe gittim hormon testi yapti benim prolaktin hormonum fazla çıktı doktor sebebi bu dedi arada yine artıyor ilaçla dusuruyoruz sen de canım bı git görün mutlaka sebebi belli olur tabi bi de herşeyin zamanı var ne yaparsak bizim elimizden gelen bir şey olmaz 😊

Kızlarr dayanamdık eşimle cıktık nöbetçi eczaneye gittik sabahı beklemedim şimdi yaptım test sizce ne durum ? İki resmi farklı ışıklarda çektim ikisinde de biraz görünüyor. Beş dk içinde cıktı

Canım tebrik ederim inşallah herşey güzel ilerler 😊

Silik diye hemen stres sıkıntı yapma geç döllenmedir, benim de reglden 1 hafta sonra silikti testim.

Dua et inşallah sağlıklı bir hamilelik olur 😊🤲

Ben de kadın doğuma gittim bı hastane vardı sadece o bölüme bakan bütün doktarlara muayene oldum hepsi bir şey yok olur dedi sonra bana yakın bı kliniğe gittim hormon testi yapti benim prolaktin hormonum fazla çıktı doktor sebebi bu dedi arada yine artıyor ilaçla dusuruyoruz sen de canım bı git görün mutlaka sebebi belli olur tabi bi de herşeyin zamanı var ne yaparsak bizim elimizden gelen bir şey olmaz 😊
Gidecegim de adetliyken mi gitmek lazim bitince mi ?

2.denememiz ama yumurtalarda falan sorun varsa erkenden tedavi olsun diye muayene olmak istiyorum
TAbiki öncelikle bi muayene ol ama hamile kalmadın sorun var denmez çok erken bunun için sen yinede muayene ol bende olmuştum çocuk düşünmeden önce kan değerine hormonlarına ve yumurtalarına baktır bi sorunun çıkacağını sanmıyorum

Merhaba hanımlar
Ben 18 mayıs günü ovülasyon testinde ilk piki gördüm elimde başka test yoktu yapamadım daha sonra.. 18, 19 mayıs günlerini ve önceki günleri değerlendiremedik ne yazık ki ama 20 sinden itibaren bugüne kadar değerlendirdik yumurtlamam ortalama 2 gün sürüyor sonra çizgi silikleşiyor testte acaba bu ay geç mi kaldık kaçırdık mı önemli günleri 😔
Canum ben de 19 unda pik gördüm. 18-20-21 değerldirdim ben geç yumurtladım bide. Hakkımızda hayırlısı

TAbiki öncelikle bi muayene ol ama hamile kalmadın sorun var denmez çok erken bunun için sen yinede muayene ol bende olmuştum çocuk düşünmeden önce kan değerine hormonlarına ve yumurtalarına baktır bi sorunun çıkacağını sanmıyorum
Evet ama adetliyken mi yoksa bitince mi gidilmeli

Evet aynı gün canım. 2 gün geç yumurtladım bu ay Azze Azze

Back
X