- 8 Kasım 2019
- 669
- 466
- 53
- 38
Adetinin 3yada 4.günüydü emin değilim ben ozmn baktırmıştım kan tahlili ve yumurtalıklara ..birde sonradan adetsizken semear testi yaptılar onu neden yaptılar bilmiyorumEvet ama adetliyken mi yoksa bitince mi gidilmeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinin 3yada 4.günüydü emin değilim ben ozmn baktırmıştım kan tahlili ve yumurtalıklara ..birde sonradan adetsizken semear testi yaptılar onu neden yaptılar bilmiyorumEvet ama adetliyken mi yoksa bitince mi gidilmeli
gözleri aymaz çünkü soruları hiç bitmezBenim en b büyük stresim insanlar devamlı sormaları nekdr üzdüklerinin farkında değiller İnan bigün bebeğim olursa instada paylaşıp gözünüz aydın soranlar diyesim var![]()
Olsun kuzum sonucta 31nde olmazsan 1inde yapsan bile çıkar :)Evet aynı gün canım. 2 gün geç yumurtladım bu ayAzze
Canım adet oldum bugunsonradan cıkan cızgılere bıda asla guvenmem
Ve adetim gecıkmeden bidaha test yapmıcam, kendime söz verdimmalesef benim de hep öyle oldu canım artık ben de hiç güvenmiyorum sonradan çıkanlara. Aslında biliyoruz ama işte inanmak istiyoruz bir yandan da. Hayırlısı olsun ne diyim üzülme nasipten öte yol yok
Bugün benim bat günü testlerde 2 kırmızıyı gördüm herhangi Bi ağrım belirtim yok bakalım çbayı bekliyorum gidip kan vereceğim İnş güzel haberler alırımCanım teşekkür ederim sende durumlar nasıldı bende bekliyordum dayanamadım![]()
Ben 1-2 gün önce veya en geç adet günümde yapıyorum Kİ canım kimyasal varsa göreyim bileyim diye. Sen de bence adet gününde yapabilirsin,sana kalmış tabiVe adetim gecıkmeden bidaha test yapmıcam, kendime söz verdim
İnşallah kuzumm çok teşekkür ederim. Bayramdan sonra test yaptırıcm hastaenede o zaman belli olur inşallahhCanım tebrik ederim inşallah herşey güzel ilerler
Silik diye hemen stres sıkıntı yapma geç döllenmedir, benim de reglden 1 hafta sonra silikti testim.
Dua et inşallah sağlıklı bir hamilelik olur![]()
Smear testine iltihap var mı diye bakıyolzr diye biliyorum canım banada yapılmıştıAdetinin 3yada 4.günüydü emin değilim ben ozmn baktırmıştım kan tahlili ve yumurtalıklara ..birde sonradan adetsizken semear testi yaptılar onu neden yaptılar bilmiyorum
Ve adetim gecıkmeden bidaha test yapmıcam, kendime söz verdim
gecikir canım yumurtmaya baglı tamamıylaKızlar bir şey sorcam geç yumurtlayınca eğer döllenme olmadıysa yine de adet gecikir mi?
Cok sağol . Randevu sıkıntı bayram olunca ama bakalimAdetinin 3yada 4.günüydü emin değilim ben ozmn baktırmıştım kan tahlili ve yumurtalıklara ..birde sonradan adetsizken semear testi yaptılar onu neden yaptılar bilmiyorum
Canım ozaman kesiin hamilesin paylaştın mı fotosunu bnmde bat günüme kadar asla bir gram ağrım olmadı bir belirti yoktu sonra ağrı başladı bi başlıyor bi kesiliyor hangisi iyi olan bende bilmiyorum ağrıyınca niye ağrıyoki diyorum ağrımayınca niye ağrımıyorBugün benim bat günü testlerde 2 kırmızıyı gördüm herhangi Bi ağrım belirtim yok bakalım çbayı bekliyorum gidip kan vereceğim İnş güzel haberler alırım
Gecikmez diyenler de var kuzuO zaman ben şuan hiç adet olmuyorum diye havalara girmeyeyim
Ama yumurtlama takip etmeseydim gecikme var diye panik yapacaktım
Bu ayda olmadı reglmGeçti geçti birdahaki aya kaldı umutlar yine dün gece geldi kör olası kırmızılar![]()