Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gözleri aymaz çünkü soruları hiç bitmez:rolleyes:
Ozamanda 2.nezmn derler yaaa sizene benim hayatımdan diyesim var artık 🥺🙄evlendim evleneli yediler beni bide gizli sormazlar ulu orta herkesin içinde söylerler bi olsa inan yapıcam bu dediğimi 😔gözleri ayar inş 🤣😂🤣

Canım ozaman kesiin hamilesin paylaştın mı fotosunu bnmde bat günüme kadar asla bir gram ağrım olmadı bir belirti yoktu sonra ağrı başladı bi başlıyor bi kesiliyor hangisi iyi olan bende bilmiyorum ağrıyınca niye ağrıyoki diyorum ağrımayınca niye ağrımıyor 😄🤣 Çarşamba’yı bekleyemedim çok merak ettim
Canım ozaman kesiin hamilesin paylaştın mı fotosunu bnmde bat günüme kadar asla bir gram ağrım olmadı bir belirti yoktu sonra ağrı başladı bi başlıyor bi kesiliyor hangisi iyi olan bende bilmiyorum ağrıyınca niye ağrıyoki diyorum ağrımayınca niye ağrımıyor 😄🤣 Çarşamba’yı bekleyemedim çok merak ettim
Bata 3 gün varken yaptığım test benimde şimdi belim ağrımaya başladı benim 2.gebeliğim olucak inş o yüzden biraz rahatım😍😁

Eklentiler

• IMG_20200522_152051.webp
    IMG_20200522_152051.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 50
Regl olacak gibi ağrım var gidiyorum bakmaya tık yok. Ben cidden sabırsız bir insanmışım. Tamamen ümidi kesmiştim annem bügün bana tekrar ümit verdi. Şimdi de olabilir mi acaba diyorum. Off valla yaa

Bata 3 gün varken yaptığım test benimde şimdi belim ağrımaya başladı benim 2.gebeliğim olucak inş o yüzden biraz rahatım😍😁
Çok çook belli kesin hamilesin hayırlı olsun cnm ne güzel 2.evladında sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻

Kızlar bata 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç negatif😔
Önce negatif çıkıp bat geçtikten sonra çıkan da var canım ama ben kendimi ne olursa olsun umitlendirmiyorum. Negatif de çıksa pozitif de çıksa bat i beklemek lazım bence. Ayrıca seninle yumurtlamamiz aynı batlarimiz da 1 gün fark ile :KK48:

İki gğn geçti canım ama çok silik normalde geçince biraz daha belirgin olması gerekmiyor mu
Canım tebrik ederim sağlıkla kucagina alirsin inşallah bende 1 gun geçince ogrenmistim buna yakındı ertesi gun yaptim yine çok farketmemisti çok az koyulasmisti bugün gecikmenin 6. Gunu tamamen belirgin oldu ve dünle bugün arasinda da baya fark var

Canım tebrik ederim sağlıkla kucagina alirsin inşallah bende 1 gun geçince ogrenmistim buna yakındı ertesi gun yaptim yine çok farketmemisti çok az koyulasmisti bugün gecikmenin 6. Gunu tamamen belirgin oldu ve dünle bugün arasinda da baya fark var
Canım çok teşekkür ederim amin inşallahh 🤲🏼 Öyleymiş sağlıklı gebelik olursa koyulaşıyormuş inşallah sağlıklı olur🥰

Ben 1-2 gün önce veya en geç adet günümde yapıyorum Kİ canım kimyasal varsa göreyim bileyim diye. Sen de bence adet gününde yapabilirsin,sana kalmış tabi
Gün gecıkınce yaparım canm cunku ben kımyasal da dahıl hıc bısey yasamadım daha 😔 sonra sonradan cıkan cızgı gorup umutlanıyorum 😔

Ay ben gecikince yaptım da ne oldu birde, zorla görünen bir silik çizgi çıkmıştı, sonuç hüsraaaan. Bize herşeye hüsran yaw
Maalesef cnm bu testler neden bıze denk gelıyor ya, ben bıde testı yıkadım gıtnedı cızgı, yıkayınca gıtmezse kuruma cızgısı dır olayı da hıkaye hep 😔

Back
X