Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doğum kontrol hapının içindeki hormonlar sende doktorun oluştuğunu düşündüğü hormon bozukluğunu düzeltecek. Evet hap kullanırken hamile kalmayacaksın ama düzenin oluştuğunda vücudun döngü içinde yumurta geliştirmeye başlayacak.

Şimdi tedaviye bile başlasan doktor sana “önce adetlerini düzenleyelim” deyip doğum kontrol hapı verecek. Yani birkaç ay sonrası için yatırım yapacaksın şimdi.
Anladım canım o zaman bu durumda birkaç ay doğum kontrol hapı kullanıp gebeliği erteleme durumu olucak :((

Kesinlikle haklısın, verdiği ilacı zaten bıraktıktan sonra 6 ila 12 ay gebe kalınamıyor ki bunun yanında bir sürü yan etkisi de var. Naçizane fikrim soğan kürü denemen eğer denemediysen. İbrahim Saraçoğlu’nun bu konudaki videolarını izleyebilirsin bence de ilaç kişiyi kısır döngüye sokuyor...Allah yardımcımız olsun şifa bulun inşallah
Sağol canım bende bilemedim kafam da karıştı en iyisi başka bir Dr görüşüne daha başvurmak

Kesinlikle haklısın, verdiği ilacı zaten bıraktıktan sonra 6 ila 12 ay gebe kalınamıyor ki bunun yanında bir sürü yan etkisi de var. Naçizane fikrim soğan kürü denemen eğer denemediysen. İbrahim Saraçoğlu’nun bu konudaki videolarını izleyebilirsin bence de ilaç kişiyi kısır döngüye sokuyor...Allah yardımcımız olsun şifa bulun inşallah
Benimde açıkcası içim tam rahat değil Dr a güven de oluşmadı içimde regl olamadım gebe kalamıyorum diye gidip sadece karından bir dk bile sürmeyen ultrason muayenesi yapıp doğum kontrol hapı önerip yollamasına şaşırdım. Ben artık sordum tekrar ne zaman geleyim diye yıl sonuna doğru diye cevap verdi birde özel hastane güya... Başka bir Dr a gitmek en doğru seçenek gibi duruyor.

Bu arada bugün de regl oldum kızlar sanırım haziran ayına geçsem iyi olacak hepinizin hakkında hayırlısı olsun inş haziran ayı topiğinde karşılaşmayız 😊😊😊

Aynen normal diyolarda ben korkuyorum daha önce düşüğüm olduğu için , inşallah sağlıkla kucağımıza alabilriiz🙏🏻
Benimde kimySal olmuştu canım o zamanda ağrım vardı ama bildiğin çok ağrılı kramptı ve kanamam vardı kahverengi lekelenme şeklinde. Allaha emanetiz inşallah sağlıklı gebelik olur

Benimde kimySal olmuştu canım o zamanda ağrım vardı ama bildiğin çok ağrılı kramptı ve kanamam vardı kahverengi lekelenme şeklinde. Allaha emanetiz inşallah sağlıklı gebelik olur
Benimde dün hafif bi lekelenmem oldu sonra geçti ama o da korkutuyo beni😞

Meraba arkdslar nısan veya mayısta hamıle kalıp düsük olan arkadaslar varmı tekrar bebek ıstyrm hazıranda denemek ısıtıyorum ama cogu kısı düsük yasadı cevre den coronodan süpheleniolar cok sık yasandgı ıcın sız ne dusunuosnz
merhabalar 1-2 hafta önce doktorumla görüştüğümde pandemi dönemlerinde tarih boyunca malesef düşük oranlarının artmış olduğunu söyledi. ister istemez psikolojiyle alakalı bir etkilenme oluyor demekki😔 ben henüz hiç yaşamadım gebelik inşallah tez zamanda olur ve hiç etkilenmeden geçiririz bu süreci❣

merhabalar 1-2 hafta önce doktorumla görüştüğümde pandemi dönemlerinde tarih boyunca malesef düşük oranlarının artmış olduğunu söyledi. ister istemez psikolojiyle alakalı bir etkilenme oluyor demekki😔 ben henüz hiç yaşamadım gebelik inşallah tez zamanda olur ve hiç etkilenmeden geçiririz bu süreci❣
Ben deneyemiyorum korkuyorum artk :( yıne aynısı olursa

Bende de aynı ağrı var canım dünden beri endişelendiriyo benide biraz. Yarın doktora bi gidersem rahatlıcam
Masalkız bende öyleyim cnm yatıyorum hep endişeleniyorum Uykudan uyanıyorum korkumdan🥺🥺bende yarın doktora gideceğim kan testini tekrarlayacağım düşüş var mı diye 🥺

Kızlar merhaba. Bat tarihim 2 gün sonra. Ben saat 3 gibi bebetime gebelik testini denedim. Genelde bebetime hatalı diyorlar. Hayali Cizgi var gibi ama sizde bakabilir misiniz? Yarın sabah ilk idrarımla laboquick marka gebelik testim var onunla da denesem mi?
çizgi görünüyor inşallah vardır😍 ama dediğiniz gibi yarın sabah bir de diğer testle deneyip emin olun isterseniz🙏

Masalkız bende öyleyim cnm yatıyorum hep endişeleniyorum Uykudan uyanıyorum korkumdan🥺🥺bende yarın doktora gideceğim kan testini tekrarlayacağım düşüş var mı diye 🥺
Bende öyle bu korku cok kötü. İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin sende kuzum🙏🏻🙏🏻

çizgi görünüyor inşallah vardır😍 ama dediğiniz gibi yarın sabah bir de diğer testle deneyip emin olun isterseniz🙏
Cok tesekkur ederim.insallah dogrudur. Rabbim isteyen herkese versin. 🙏🥰

Allah korusun Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah🤲 Çok mu strese sokuyor peki sizi bu virüsle ilgili genel durumlar yani psikolojiniz etkileniyor mu?
Aslında virüs pek umrumda değil ama etrafımda bu ay bende dahil cok düsük yapan var doktorum da virüsten süphelenio cok düsükler var dio

Back
X