Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ben doğu görevi nedeniyle Şırnak'ta yaşıyorum ve sadece bebetime marka gebelik testi bulabiliyorum burda. O net sonuç verir mi ki🙄 ne boşuna ümitlenmek ne de boşuna üzülmek istiyorum 🙄
o marka hakkında bi fikrim yok hic canım ya

o marka hakkında bi fikrim yok hic canım ya
Neyse artık ben alayım merakımı gidereyim... Pozitif çıkarsa zaten direk kan testine koşcam😂 negatif çıkarsa da gecikme devam ettiğinde kan testine giderim napayım 👀

iyiyiz canım sen nasılsın? Yok kız inan sıfır belirti sunu anladım insan kendini dinlemeyince hiçte belirti olmuyomusss :)))
Aynende öyle bak günlerdir her belirtiyi üstümde uyguladım, testi yaptim negatifi gordum tüm belirtiler uçtu birden hepsi yalan oldu 🤷🏻‍♀️😂 hayatima belirtisiz bir sekilde kaldigim yerden devam ediyorum🎈 ama mademki öyle birsonraki ay asiri rahat takilecegim stres olmadan kafaya takmadan trip aticam bunyeme 😂

Canımm hala olamadın mı sen ya hayırdır inşallahh seninle aynı olmamız gerekiyordu bizim
Evet canım. Hala olmadım. Elimden gelen her şeyi yaptım. Artık son olarak doktora gidiyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Kızlar merhaba sizi takip ediyorum bir kac aydır bende polikistik over var ve adetlerim düzensiz 1 yıldır deniyoruz doğal yolla henüz bir gelişme olmadı gece test yaptım bir şey yoktu sabaha doğru baktığımda böyleydi sizce kuruma çizgisi midir bugün testi tekrarlıycam.

Eklentiler

• 20200527_090233.webp
    20200527_090233.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar merhaba sizi takip ediyorum bir kac aydır bende polikistik over var ve adetlerim düzensiz 1 yıldır deniyoruz doğal yolla henüz bir gelişme olmadı gece test yaptım bir şey yoktu sabaha doğru baktığımda böyleydi sizce kuruma çizgisi midir bugün testi tekrarlıycam.
Olabilir ama kuruma çizgisi yıkayınca geçiyormuş bir yıka istersen

Bunu dr mu söyledi?
Evet düsükler in cok arttgını söylüo ve kendiliğinden düşmeyipte 2li taramada organ hasarı olup cok alınan bebek varms su anda oldgm yerde bile 6 kız hamıleydi 4 ünün alındı 2 tanesi hem 4 aylıktı arkdsmn cok iyiydi hamılelği 6 aylık oldu smdı ıkı haftadr cok sk doktora gitmsti test vs ıcın dün onunda kanaması tuttu acılma düsük riski var dedi doktor Bi anda oldu mesela onunda hrrseyi iyiydi hastane dönümünde oldu

Şişkinlik, göğüs ucu renk koyulaşması, bel ağrısı, bel kalınlaşması, iğne batması şeklinde sızılar, (bele ve vajinaya) kabız, ishal (2 gün arayla) yaşayanlar oldu mu??? Bu ay bu belirtileri çok yoğun yaşıyorum

Aynende öyle bak günlerdir her belirtiyi üstümde uyguladım, testi yaptim negatifi gordum tüm belirtiler uçtu birden hepsi yalan oldu 🤷🏻‍♀️😂 hayatima belirtisiz bir sekilde kaldigim yerden devam ediyorum🎈 ama mademki öyle birsonraki ay asiri rahat takilecegim stres olmadan kafaya takmadan trip aticam bunyeme 😂
boşuna kendimize eziyet ediyoruz hem belirti gösterip seviniyoruz o şekilde. En azından bu şekilde beklentyw girmiyoruz. Hahaha bu sefer de biz bünyemizi şaşırtalım :D

Şişkinlik, göğüs ucu renk koyulaşması, bel ağrısı, bel kalınlaşması, iğne batması şeklinde sızılar, (bele ve vajinaya) kabız, ishal (2 gün arayla) yaşayanlar oldu mu??? Bu ay bu belirtileri çok yoğun yaşıyorum
Canım benim belime ve kasıgıma oluyodu aynı iğne batması gibi hamileydim o ay

Evet düsükler in cok arttgını söylüo ve kendiliğinden düşmeyipte 2li taramada organ hasarı olup cok alınan bebek varms su anda oldgm yerde bile 6 kız hamıleydi 4 ünün alındı 2 tanesi hem 4 aylıktı arkdsmn cok iyiydi hamılelği 6 aylık oldu smdı ıkı haftadr cok sk doktora gitmsti test vs ıcın dün onunda kanaması tuttu acılma düsük riski var dedi doktor Bi anda oldu mesela onunda hrrseyi iyiydi hastane dönümünde oldu
cok sasırdım yani cevrenizde bu kadar olmasına benimde cevremde baya hamile var ben düsük yaptım bide görümcemin bos gebelik oldu digerleri iyi çok şükür

Back
X