Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yüzülüyorum elimde değil ama napalım hayırlısı buymuş, duaların için sağol canım umarım senin hamileliğin cok cok rahat gecer sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah🙏🏻🙏🏻
Çok saol cnm inş mutluluklarımız bir daha yarım kalmasın hiçbirimizin kalmasın zormuş gerçekten bu süreçler hiç kolay değilmiş yeni öğrendim Rabbim sana bana isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin birde su gibi geçen 9ay 🙏🏻

inanmıyorum ya ciddi misiinn hadi gözün aydınn. Nasıl anladın??
Kac gündür belim agriyor ama ben hamilelik diye dusunmedim 4 gun hastaligimsuruyor 2 gun az geldi 3 gun hic gelmedj 4 cu gun az geldi bitti. Ovulasyon takibine basladim adetin 7ci gunu koyu cikti dedim erken yumurtluom sandim. Nese 16cu oldu hala yumurtlama testleri kop koyu cikiyor kizlar burda gebelik olabilir dedi sabah aldim gebelik testi direk kirmizi cizgi cikti gebelik testimde. Ama 2 3 gundr acayip belim agriyor dedim regile 10gun var niye adet agrisi gibi belim agriyor dedim

Kac gündür belim agriyor ama ben hamilelik diye dusunmedim 4 gun hastaligimsuruyor 2 gun az geldi 3 gun hic gelmedj 4 cu gun az geldi bitti. Ovulasyon takibine basladim adetin 7ci gunu koyu cikti dedim erken yumurtluom sandim. Nese 16cu oldu hala yumurtlama testleri kop koyu cikiyor kizlar burda gebelik olabilir dedi sabah aldim gebelik testi direk kirmizi cizgi cikti gebelik testimde. Ama 2 3 gundr acayip belim agriyor dedim regile 10gun var niye adet agrisi gibi belim agriyor dedim
yaa ne güzel bişe olmuş böyle şok olmuşsundur 🙂

Canım benim belime ve kasıgıma oluyodu aynı iğne batması gibi hamileydim o ay
İnşallah canım adetime 5 gün var bazen olucak gibi sıkıntılı bazense kuş gibi hafifim olmicak diye hissediyorum. Bu ay ilginç bir durumdayım 🤷‍♀️ Onun dışında bütün belirtilerim var

Yaaa canım çok sevindim senin adına tebrik ederim ☺ Beni de sevindirdin çünkü bu ay çok belirtim var ve en son adetim 2 gün sürdü (normalde 5) en az. Sonuçta oldum diyerek önemsemedim. Sen de böyle deyince kendimden umutlandım.

Yaaa canım çok sevindim senin adına tebrik ederim ☺ Beni de sevindirdin çünkü bu ay çok belirtim var ve en son adetim 2 gün sürdü (normalde 5) en az. Sonuçta oldum diyerek önemsemedim. Sen de böyle deyince kendimden umutlandım.
Kuzim yumurtla testlerini yap koyu cikiyrmu hala

Benimde bat tarihim 8 Haziran 18 mayısta adet bitiminde eşimle birlikte olduk ovülasyon tarihlerinde değerlendirdik aynı bende çoğu belirtiyi hissediyorum(Mide bulantısı akıntı kasıklarda ağrı göğüslerde hassasiyet ) cesaret edemedim test Yapmadım 11 yaşında kızım bar heyecanla bekliyor haberi Psikolojik olabilir ye korkuyorum aslında şimdi sizde görünce cesaretlendim ☺
Naptın canım test yaptın mı bugün merak ettim

Naptın canım test yaptın mı bugün merak ettim
Günaydın canım sabah ilk idrarla yaptım gebelik testi yine silik şekilde çıktı ama kan vermeye gidemedim İzmir de inanılmaz yağmur yağıyor
image.webp
image.webp

Back
X