Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm 2 gün var bata. Dün sabah 4 de karın agrısı İle uyandım İshal. Saat 9 gbi kaboza yakın. Belim agrıypr adet olcam gbi birde asagı igne batar gbi Hafif sancı giriyor.
Adet belirtileriyle çok benziyormuş bu yüzden anlayamıyorum ki canım benim de 5 gün kaldı☺️ Diğer bütün belirtilerim var. Kalbimizden geçen olsun inşallah🤲

cok sasırdım yani cevrenizde bu kadar olmasına benimde cevremde baya hamile var ben düsük yaptım bide görümcemin bos gebelik oldu digerleri iyi çok şükür
Cok sevındım iyi olmalarına ben tekrar cok cokk denemek istiyorum korkuyorum ya ama hep aklmda

Yeni hamile arkadaşlarımız varmış hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah 😊

Ben de okumadım tam tersi gebelerde hastalık durumunda gebe olmayan kadınlara göre ekstra risk oluşmadığı saptanmış, pozitif gebelerin tedavisiz izlenmesi gerek kalmadıkça tedavi başlanmaması öneriliyor hatta sağlık bakanlığının covid rehberinde 😊 Bence de doktorunuzu değiştirin
Olmadı yeni bir doktor secip tekrar denemeliyim:(

Azze Azze test yaptım canım negatif. Ama hala adet belirtileri dahi yok. Biraz daha bekleyeceğim bakalım🤔

Ayy canım benim ufacık bi umut bile bu süreçte çok önemli biliyorum bende aynı senin gibiyim sen de iyi ki çıkmışsın 🙏 inşallah hayırlı haberini bekliyorum bu arada gebelik testi yaptım erken değil bi de çok ilginç benim ağzımda bi metal tadı var 3 gündür falan bi netleşsin doktora gitmek istiyorum hemen 😔
Bence var bebiş 🙏🙏🙏🙏

bence belirtileri kendimiz uyuduruyoduk :KK70: kime sorsam belirtisi yokk :) en iyisini yapmıssın kuzum
Ya eğer belirti sayılırsa sanki iştahım arttı gibi geceleri yemek yiyorum normalde hiç huyum değildir. Ya da acaba sahur modundan bir anda cıkınca alışkanlıktan mı yiyorum diye düşündüm. Ya da sigarayı bıraktım diye mi bilmiyorum ama bi iştah artışı var. Şuanda hiç heyecanlı da değilim öyle hamile gibi de hissetmiyorum açıkcası😂 heralde yarın doktordan sonra heyecanlanırım 😂

Ya eğer belirti sayılırsa sanki iştahım arttı gibi geceleri yemek yiyorum normalde hiç huyum değildir. Ya da acaba sahur modundan bir anda cıkınca alışkanlıktan mı yiyorum diye düşündüm. Ya da sigarayı bıraktım diye mi bilmiyorum ama bi iştah artışı var. Şuanda hiç heyecanlı da değilim öyle hamile gibi de hissetmiyorum açıkcası😂 heralde yarın doktordan sonra heyecanlanırım 😂
iştah artışı normal canımmm. Evet doktordan sonra başlar artık:KK36:

Back
X