Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederimSon adet tarihine gore yaklaşık 5.haftada olms oluosn yanı 1000in üzerine ckıo bu haftada zaten sorun yok gbi gözküo ama doktorlarda Konus canım
bende bu ay hiç bişey yok inan göğüslerim bile şişmedi ben resmen kendimi kandırıyomuşum belirti arayınca oluyı gercektenHamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum ama:) çünkü geçen regl döneminde de oluyordu. Hormonlarım kafayı yedi sanırım :)
Edicem edicem kısmet olur da sonunda pozitifi görürsem şuan belirtiden saymayayim da umutlanmayayim dediğim her şeyi de anlatırımgün gün haber et bizee
aa belirtiler de var yaniEdicem edicem kısmet olur da sonunda pozitifi görürsem şuan belirtiden saymayayim da umutlanmayayim dediğim her şeyi de anlatırımelimde 2 test daha var 2 gün arayla yapmayı düşünüyorum. Daha da gecikirse kana artık
![]()
Aslında her adet öncesi gördüğüm şeyler ama bu sefer kasıklara hafiften girip çıkan sızılar 2 haftadır sürüyor ara ara.aa belirtiler de var yani
İnşallah bebişin seninledir canımmAslında her adet öncesi gördüğüm şeyler ama bu sefer kasıklara hafiften girip çıkan sızılar 2 haftadır sürüyor ara ara.
Bundan 2 hafta önce 4 gün süren acayip bel ağrım oldu onu yumurtlamaya yordum.
Göğüslerim şiş. O da her adet öncesi olur bende. Ama bu sefer adetten 5 gün önce falan başladı şiş.
2 gündür de adet oldum sanıp gidiyorum tuvalete. Hiçbir şey yoktest de negatif.
bende bu ay hiç bişey yok inan göğüslerim bile şişmedi ben resmen kendimi kandırıyomuşum belirti arayınca oluyı gercekten
inşallah gerek kalmazOlmaz mı. Resmen psikolojimizle hormonlarımızla oynuyoruz. Sonrada yaa okadar belirti vardı nasıl olur :)yaa ben hazıran da tüp bebek yaptırmak için kolları sıvadım çok mutluyum![]()
Bence değildir canım gayet güzel çıkmış sonucunSat 28 Nisan bat 25 mayıs 2 gün geçti sadece
İnşallah bakalımİnşallah bebişin seninledir canımm
nasip canım hayırlısıHayırlısı canım. İnş senden de güzel haberler alırım ya![]()
10 dakikadan sonra olusanlar gecersiz olur deniyor ama bu baya bayaa cift cizgi. Umarim bebis vardir. Bence hemen kan testi yaptirinizKızlar bugün iki test yaptım ac karina
Ikisi arasında yarim saat fark var
1 saat sonra biri çift çizgi oldu
Geçersiz olur dimi
10 dakikadan sonra olusanlar gecersiz olur deniyor ama bu baya bayaa cift cizgi. Umarim bebis vardir. Bence hemen kan testi yaptiriniz![]()
Bence senin bu yazın herkese örnek olsun. Ben artık belirti aramayı kestiğimden beri sıfır belirti gösteriyorum yani kendimi kandırmışım onca zamankızlar merhabaAzze oncelıkle benı lısteden cıkarırmısın bat 29 mayıstı.
kızlar ben bu ay kadın doğum muaynesıne gıttım endometrıum kalınlığı 18 mm gebe olablırsın dedı dr. beta hcg de yok cıktı dedıkı daha erken cıkmayablır. bu surecte cok ıyı beslendım varsa tutsun dıye. cok dıkkat ettım butun belıtırlrtı de yasadım gogus etrafı ve ucu bıle koyulastı hatta yerlesme lekesı denılen sey bıle oldu koku hassasiyeti mıde bulantısı tuaf rüyalar daha ne ıstersenız.ama sonuc negatif. vucut bunu psıkoljık olarak kendıne yapıyor 2 kan testı 4 ıdrar testı yaptım bu surecte yıne yok ultrason muayenesınde bıle dr olablır dedı yıne yok. sıze tavsıyem vucudunuzu dınlemeyın bu belırtılerın hepsi psıkoljık. he bı de su evde dogal yollarla test yapanlar var ya. camasır suyu tuz vs. hepsine gore gebeydım. sonra ne mı oldu dunden beri hala kendıme gelemedım. butun herseyı sıldım. hatta yumurtlama gunune bıle bakmayacagım artık olursa olur. olmazsa da olmak zorunda degıl. Allah ısteyen herkesın kalbıne buyuk guzellıkler nasıp etsın. herkesın yar ve yardımcısı olsun hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın. ben buralarda yokum bundan sonra herkese hayırlı gunler
Teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsinBence değildir canım gayet güzel çıkmış sonucun