Bat zamanı mı daha var mı canımKizlar bisey goruyor musunuz yoksa bana mi oyle geliyorEki Görüntüle 2640831
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat zamanı mı daha var mı canımKizlar bisey goruyor musunuz yoksa bana mi oyle geliyorEki Görüntüle 2640831
Yarın yapacağım testlerim yarın gelecek elime ama korkmuyor değilim dün akşam ağzımın tadı çok kötüydü sanki ağzım çürük diş dolu gibi tat vardı sabahta öyle anlamadımGitmedim canım beklemek istedim Sen naptın bende sana yazmak için girdim sayfaya
Merhaba, başka ne belirtilre var, benimde adet günüm sadece ara ara ağrı girip çıkıyor,Günaydın kizlar. Yaklaşık 1 haftadır sancı yaşıyorum. Artık adet günü geldi. Dün de çok sancım oldu adet olurum artık dedim sabaha baktim yine sancım geçti. Evde sadece son kullanma tarihi geçen bı test vardı onda pozitif çıktı. Hamile miyim acaba. Test yanlış çıkar mı bilmiyorum ama ara ara sancı olup gecmesinin belirti olduğunu biliyorum. Bir de iş yapınca sanki bütün gün yük tasimisim gibi çok yoruluyorum. Bugün bat gunum bakalim
Bende çok sıkıntılıyım diyorum ki su gibi geçen 9 ay olsun dert bitmiyor gerçekten hamile kalana kadar uğraşıyorsun bu ayrı dert düşermi korkusu yaşıyorsun yıprandım şu birkaç gün içinde...Canım inşallah hayırlısı ile kalp atışını duyarsın ne büyük heyecan buarada senin ki kaç haftalık oldu ? Rabbim yardımcımız olsun o en hayırlısını bilirAmin inşallah bu duyguyu o kadar iyi biliyorum ki yarın kontrole gidicem daha kalp atışını duymadim inşaallah yarın duyarım bu stres insanı yıpratıyor hamile kalmak bir dert hamilelikte olacakları düşünmek ayrı bı dert stres ne yazikki inşaallah sağlıkla kucağımiza aliriz
Aminnİnşallah canım ya ama bebiş anne rahmine düştükten sonra korkular hiç bitmezmiş gerçekten de öyle yarın inşallah güzel haberler veririz![]()
Yarin bat gunum dayanmadim bugun yaptim canimBat zamanı mı daha var mı canım
Normal adet ağrısı var. Ama ağrı artmiyor hep aynı. Bazen hafifliyor. Oturunca geçiyor daha cok. Ara ara batma oluyorMerhaba, başka ne belirtilre var, benimde adet günüm sadece ara ara ağrı girip çıkıyor,
Canım benim de belirtilerim böyleydi, 6+5 olduk hâlâ her an regl olacakmışım gibi. Inşallah her şey istediğiniz gibi olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisiniziNormal adet ağrısı var. Ama ağrı artmiyor hep aynı. Bazen hafifliyor. Oturunca geçiyor daha cok. Ara ara batma oluyor
Aynı belirtileri yaşıyoruz canım bende metal tadı hissediyorum devamlı hadi inşallah iyi haberini bekliyorum sabırsızlıkla dua ediyorumYarın yapacağım testlerim yarın gelecek elime ama korkmuyor değilim dün akşam ağzımın tadı çok kötüydü sanki ağzım çürük diş dolu gibi tat vardı sabahta öyle anlamadım
Aynı belirtiler bendede var, yarında gelmezse test yaparımNormal adet ağrısı var. Ama ağrı artmiyor hep aynı. Bazen hafifliyor. Oturunca geçiyor daha cok. Ara ara batma oluyor
İnşallah. Aile hekimine test yaptırayım diyorum. Siz yaptırdınız mi çok kalabalık oluyor mu oralar. Yaklaşık 2 aydır evden çıkmadım da :)Canım benim de belirtilerim böyleydi, 6+5 olduk hâlâ her an regl olacakmışım gibi. Inşallah her şey istediğiniz gibi olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi![]()
Ben evde gebelik testini pozitif görünce, özel bi hastanede kan verdim canım. Hastane sakindi. Şimdi sağlık ocağından da çağırıyorlar ama daha gitmedim kalabalıktan çekindiğim için. Ama er geç gideceksin zaten, git yaptır bence :)İnşallah. Aile hekimine test yaptırayım diyorum. Siz yaptırdınız mi çok kalabalık oluyor mu oralar. Yaklaşık 2 aydır evden çıkmadım da :)
Geçen ay ben hep ha adet olcam dedim hatta topikte dalga geçtiler karnım ağrıyor diye diye hamile oldun dedilerNormal adet ağrısı var. Ama ağrı artmiyor hep aynı. Bazen hafifliyor. Oturunca geçiyor daha cok. Ara ara batma oluyor
Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama Ankarada sağlık ocağı hiç olmadığı kadar boş bu aralarİnşallah. Aile hekimine test yaptırayım diyorum. Siz yaptırdınız mi çok kalabalık oluyor mu oralar. Yaklaşık 2 aydır evden çıkmadım da :)
Bence var benimde böyle cıkmıstıKizlar bisey goruyor musunuz yoksa bana mi oyle geliyorEki Görüntüle 2640831
napıyosunnn :)Batdaşım:)
Benim şöyle mesela yiyorum iki saat bir şey hissetmiyorum, hani yavaş yavaş mide kazınır ya benim birden bi vuruyo elim ayağım boşalıyo resmen