Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım onu prolaktin sorunu olanlar kullanmasın diye okumuştum saraçoğlunun yazısında. Prolaktini yükseltiyormuş benim zaten prolaktinden dolayı yumurtam gelişmiyordu önce prolaktini düşürdü ilaçla öyle çatlatma iğnesi oldum. İnşallah bu ay yükselmezde yinee uğraşlarım sonuc verir🤲🏼
Canım Prolaktin değerin kaçtı?

Ankara'da kadın doğum doktoru tavsiyeniz var mı kizlar? Fiyatı çok uçuk olmadığı sürece özelde ya da devlette hangi hastaneyi hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Canım bende ankaradayım habire araştırıyorum zahide küçük instagramda takip ediyorum baya iyi gibi fiyatı nasıl bilmiyorum birde aşkın Güler evren bi kimyasal yaşadığımda ona gitmiştim ama en iyi hangisi bilemiyorum herkes farklı doktor ismi söylüyor araştırmak lazım ..

Bunu bilgi amaçlı yazıyorum Kızlar aynı gün farklı hastanede yapılan beta sonuçları kesinlikle farklı çıkıyor bilginiz olsun artışlara baktığınızda sizleri yanıltmasın kesin bilgi denenmiştir 😄

Hayır nerdee:)) bugün bat günüm. Salı gecesi yapmıştım ve negatifti. Bata 3 gün kala göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı gerekli sivilcelerimi çıkardım:) ara ara girip çıkan kasık sızısı dışında bir şey yok bekliyorum 😂

İnş güzel haberler alırsın 🤗🤗

Kızlar lütfen bilgisi olan yorumlayabilir mi?? Hastaneye yarın gideceğiz.

Eklentiler

• DDE2B95C-A120-4566-942E-24B5B2CCA422.webp
    DDE2B95C-A120-4566-942E-24B5B2CCA422.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar konu açmayı da bilmiyorum bilen yok mu hiç testi yorumlayacak olan??

Back
X