- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Negatif canım yukarıda 0.100 küçük işareti var maalesefKızlar doktoruma gösteremedim bu ne oluyor yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif canım yukarıda 0.100 küçük işareti var maalesefKızlar doktoruma gösteremedim bu ne oluyor yahu
negatif canımKızlar doktoruma gösteremedim bu ne oluyor yahu
Negatif canım yukarıda 0.100 küçük işareti var maalesef![]()
O zaman adet söktürücü bir şeyler içeyim ya bugün 4. Günümde olmam gerekiyordunegatif canım![]()
Bence geç döllenme bile olmuş olabilir Bekle 10 . Güne kadar sonra o tarz şeyler iç erken benceO zaman adet söktürücü bir şeyler içeyim ya bugün 4. Günümde olmam gerekiyordu![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun murpyycimAl bendende okadar. Bende beklemiyorum. Haziranda bende yaptıracağım inş![]()
Artabilicek bir değer mi buBence geç döllenme bile olmuş olabilir Bekle 10 . Güne kadar sonra o tarz şeyler iç erken bence
Çizgi vargibiKızlar bata 4 var demin test yaptım çok çok hayalet bir ikinci çizgi var gibi Yada bana öyle geldi![]()
Canım bu değerin düşük hatta gebelik yok demek 0.100 çıkmış değerin ama gebelik yok demek oluyor ne yazikki günün gecmediyse bekle testi yenileKızlar doktoruma gösteremedim bu ne oluyor yahu
Hamilelik yok demek sanırımKızlar doktoruma gösteremedim bu ne oluyor yahu
26 sında adet olmam gerekiyorduCanım bu değerin düşük hatta gebelik yok demek 0.100 çıkmış değerin ama gebelik yok demek oluyor ne yazikki günün gecmediyse bekle testi yenile
Canım naptın son durumun nedir?Anladım canım teşekkür ederim.
Canım gelen giden yok henüz. 2 gün evvel test yapmıştım normal kaset test@Grbz46 @melekanesiAyseee1987 @Zeynep1307 kızlar bat günü
![]()
İnşllahÇizgi vargibi
Benimde aynı BÖyle silik adet tarihiniz geldi mi sizinCanım gelen giden yok henüz. 2 gün evvel test yapmıştım normal kaset test Eki Görüntüle 2641075
testin vrsa yenilesene canımCanım gelen giden yok henüz. 2 gün evvel test yapmıştım normal kaset test Eki Görüntüle 2641075
Bugün adet günüm cnm, 2 gün önce meraltan yapmıştım, daha adetim gelmedi, normalde gününde olurum.Benimde aynı BÖyle silik adet tarihiniz geldi mi sizin
Başka testim yok yarına gelmezse yapacam yine, ama hiç belşrtim yok yani, bi sersemlik var o kadar, bu ay hiç göğsüm ağrımadı.testin vrsa yenilesene canım
Test yaptır kanda hemen bence inşllah sağlık bir gebeliğin vardır ben uzun zamandır test yapıyorum 10 saatte beklese ikinci silik çizgi gebelik yoksa çıkmıyorBugün adet günüm cnm, 2 gün önce meraltan yapmıştım, daha adetim gelmedi, normalde gününde olurum.
Senin testini atatmısın görebilirmiyim? Swn hamilemisin cnm?Benimde aynı BÖyle silik adet tarihiniz geldi mi sizin
canın mutlaka günümde olurum demişsin o zaman kesin hamilesindirr :) belirtin varmıydıBaşka testim yok yarına gelmezse yapacam yine, ama hiç belşrtim yok yani, bi sersemlik var o kadar, bu ay hiç göğsüm ağrımadı.