Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptır kanda hemen bence inşllah sağlık bir gebeliğin vardır ben uzun zamandır test yapıyorum 10 saatte beklese ikinci silik çizgi gebelik yoksa çıkmıyor
Evet ben de 1 buçuk senedir silik çizgi görmedim her ay yaptım, ama bu ay hiç umudum yok, hiçççç belirtim yok, hatta her ay adetten önce ağrıyan göpüslerim ağrımadı hatta yumşadı bile :((

Eklentiler

• 665F6637-89FD-4909-996E-2E2DE77FB8BF.webp
    665F6637-89FD-4909-996E-2E2DE77FB8BF.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 43
Bide beyaz süt kesiği gibi akıntım var, ama o bazı aylarda adetten önce oluyor.
Ben akıntıya güvenmiyorum valla benimde adet olcagım zaman bile akıntım gelmiştii ama adet oldum. Sen belirtilere bakma hicc.

Ben sağlıksız gebelikten korkuyorum geçen ay kimyasal yaşadım. Adet günümde böyle hayalet çizgi gördüm hemen kanda baktırdım 13 tü sonra 22 oldu sonra gecikmenin 6 . Günü adet oldum😔
Üzülme kuzum kimyasaldan sonra sağlıklı gebelikler olur hep, o yerini yapıyor onyüzden kimyasal oluyor. Bende kimyaaal bile olmadı 1 ,5 swnedir. Biraz daha denicem sonra tüp bebek dülünüyorm. Umutsuzum çok

Üzülme kuzum kimyasaldan sonra sağlıklı gebelikler olur hep, o yerini yapıyor onyüzden kimyasal oluyor. Bende kimyaaal bile olmadı 1 ,5 swnedir. Biraz daha denicem sonra tüp bebek dülünüyorm. Umutsuzum çok
Bende ilk defa 2 işene üstüne geçen ay kaldım ilk defa oldu inşllah bu ay sağlıklı gebeliklerimiz olur ve Allah kucağımıza almayı nasip eder☺️🤲🏻

Canım naptın son durumun nedir?
Canım doktora gittim. Sol yumurtalıkta kist varmış ama sönmeye başlamış. Sıkıntı yok dedi. Ama hala hastalanmadım. Gününün geçmesi normal biz robot değiliz falan dedi. Biraz bekle yine olmazsan o zaman gel dedi.

Ben batıma 6 gün kala yapmıştım şimdide yaptım tam 6 gün var bakalım

Back
X