Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapsan nasıl duruyorsun ben heyecan dan duramıyordum 😊
Canım benim hastane işi pazartesiye kaldı geçen hafta leke geldiğinde acil başka bir doktora gitmiştim 10 gün dolmadığı için normal muayene ücreti çıkardılar 2 gün sonra doluyor 10 gün o yüzden dedim Pazartesi geleyim o kadar ücret vermeyim diye duyamadım bugün de bebişi😕inşallah güzel haberler sende ☺️

Selam kızlar ben bugün gittim doktora kesemizi gördük şükürler olsun haftayada bebişi görmeye gidicem İnş rabbim herkesin gönlüne göre versin🥰
gözün aydın canım rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin :KK200:

Selam kızlar ben bugün gittim doktora kesemizi gördük şükürler olsun haftayada bebişi görmeye gidicem İnş rabbim herkesin gönlüne göre versin🥰
Ne mutlu sana Rabbim gönlüne göre hayırlı bir evlat versin inş

Hiç umudum yok benim ya bu ay resmen göğüs hassasiyeti yaşamadım yumurtlamada... şimdide 0 hassasiyet beklemiyorum 👶🏻
Gelecek yine kırmızı kart 🥵
Eminim
bende öyleyim canımm. Zaten yumurtlama döneminide pek değerlendiremedik düzenli. Belirtimde yok zaten insan kendini dinlemeyince belirtide göstermiyo. Üzülmek yok kuzum olmadı bidaha ki ay :KK200:

bende öyleyim canımm. Zaten yumurtlama döneminide pek değerlendiremedik düzenli. Belirtimde yok zaten insan kendini dinlemeyince belirtide göstermiyo. Üzülmek yok kuzum olmadı bidaha ki ay :KK200:
Aynen öyleeee ya hiç strese girmedim valla bu ay ...diğer aylara nazaran böylesi çok daha rahat oluyor ama belirti de olmayınca hafiften üzülmüyor değilim .. Ne yapalım Nasip ☘️ Aylar çuvala girmedi ya dediğin gibi Bu ay olmadı diğer ay ❤️

Aynen öyleeee ya hiç strese girmedim valla bu ay ...diğer aylara nazaran böylesi çok daha rahat oluyor ama belirti de olmayınca hafiften üzülmüyor değilim .. Ne yapalım Nasip ☘ Aylar çuvala girmedi ya dediğin gibi Bu ay olmadı diğer ay ❤
Öyle gercekten kafam o kadar rahattı ki. Kendimi öldürsemde olmıcaksa eğer olmuyo en azından kendimi yiyip bitirmim. Ah ah benimde ic sesim öyle diyorum keske olsa söyle bi yerlesme kanaması felan dünyalar benim olurdu. Ama sivilcem de cıkıyo zaten.Rabbim cok aratmadan verir insallah cicegim. Senin diğer ay ayın kacına geliyo bat yine aynı mıyız? Benim 28 haziran olcak

Back
X