Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle gercekten kafam o kadar rahattı ki. Kendimi öldürsemde olmıcaksa eğer olmuyo en azından kendimi yiyip bitirmim. Ah ah benimde ic sesim öyle diyorum keske olsa söyle bi yerlesme kanaması felan dünyalar benim olurdu. Ama sivilcem de cıkıyo zaten.Rabbim cok aratmadan verir insallah cicegim. Senin diğer ay ayın kacına geliyo bat yine aynı mıyız? Benim 28 haziran olcak
Aynen kuzumm benimde 28 Haziran 🌹

Kızlar selammm ovu testim bugün koyulaştı, kalp olanlar değerlendirdiklerim. Sizce ne yapmalıyım?

Eklentiler

• 816457E9-F289-44E7-BE93-75D0473C2912.webp
    816457E9-F289-44E7-BE93-75D0473C2912.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 37
  • D456F43C-B194-4316-B5BB-D80742D4830A.webp
    D456F43C-B194-4316-B5BB-D80742D4830A.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 37
Canım benim hastane işi pazartesiye kaldı geçen hafta leke geldiğinde acil başka bir doktora gitmiştim 10 gün dolmadığı için normal muayene ücreti çıkardılar 2 gün sonra doluyor 10 gün o yüzden dedim Pazartesi geleyim o kadar ücret vermeyim diye duyamadım bugün de bebişi😕inşallah güzel haberler sende ☺️
Canım anca geldim eve çok şükür duyduk kalp atışını doktor haftasıyla uyumlu dedi şimdilik güzel gidiyor herşey bın şükür

Kızlar selammm ovu testim bugün koyulaştı, kalp olanlar değerlendirdiklerim. Sizce ne yapmalıyım?
Bundan sonra da 5 gün kadar gün aşırı değerlendirmelisiniz. Doktor bana çatladıktan sonra da 5 gün gün aşırı değerlendirin dedi.

ovu gününü kaçırmam önemli değil değil mi? sonuçta gün aşırı yapmış oluyorum..
Evet 72 saat yaşadığı için spermler sorun olmaz herhalde ama sizin testiniz daha tam pik olmamış şimdi iyice baktım da tekrar. Yarın daha koyu olur gibi.

Oh canım maşallah minnoşa 🥰😘 biz aynıyız seninle herhalde bende bugün 6+4 üm pazartesi duyarım inşallah kuzum bende 🙏
Aynen canım biz aynıyız seninle rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin sende duyacaksın inşaallah pazartesi günü 😊

Al bi diye bir marka....daha önce miratech ile yapmıştım çok silikti ama doğru çıkmıştı
canım o marka cok yanıltıyomuş. Pek güvenilir değil bidaha alma. Bende miratechle yapmıstım o dogru sonuc veriyo

Back
X