Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen o markadan aldıracam ilaçta kullanamıyorum kaldım ikilemde varmı yokmu mantar da maç etti benicanım o marka cok yanıltıyomuş. Pek güvenilir değil bidaha alma. Bende miratechle yapmıstım o dogru sonuc veriyo
Ben bugün adet oldum.Umayyyyyh @melekanesi @Ayseee1987 @Zeynep1307 kızlar bat günü
![]()
bence tekrar al ve bak emin olAynen o markadan aldıracam ilaçta kullanamıyorum kaldım ikilemde varmı yokmu mantar da maç etti beni
daha erken canım dönebilir.kızlar iki sorum olacak
1- reglime 1 hafta var ama test nagativ sonradan poztive döner mi acaba,
2- ve artık döllenme olmaz diye çalışmaları önümüzde ki ayama mı bırakmalıyımm
Öyle yapayım bari canım çok sağol desteğin için çok sorunu yanıtladin Rabbim sana ikiz versin ,bence tekrar al ve bak emin ol
yaa canım ne demek bunun için burda değil miyiz. Amin ne güzel dua ettin hayalim oÖyle yapayım bari canım çok sağol desteğin için çok sorunu yanıtladin Rabbim sana ikiz versin ,)
Test pozitif e döner canım onumuzdeki aya bırakma bence çünkü bı arkadaşım reglden hemen önce yumurtluyordu böyle bir şey olabilir herkeste aynı demiyorum ama olur mu olurkızlar iki sorum olacak
Senin durum nedir kusurabakma baştan sona okumadım kaçırmış oldum bir çok kişiyiyaa canım ne demek bunun için burda değil miyiz. Amin ne güzel dua ettin hayalim o![]()
![]()
Henüz olmadım ama eli kulağında. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı@xy35 @Umutlu_06 @Sade frappe A Alvaro morte @omurdeniz932 kızlar bat günüüü![]()
Vakti zamanı allah bilir belki reglinden birgün önce kalacaksınız devam et bencekızlar iki sorum olacak
daha erken canım dönebilir.
yumurtlama takibi yapıyo musun? Bazıları regle yakın yumurtluyor
bunu bilmiyordum acıkcası ona göre bakayımTest pozitif e döner canım onumuzdeki aya bırakma bence çünkü bı arkadaşım reglden hemen önce yumurtluyordu böyle bir şey olabilir herkeste aynı demiyorum ama olur mu olur
çok teşekkür ederim canımVakti zamanı allah bilir belki reglinden birgün önce kalacaksınız devam et bence
anladım o zaman daha iyiiii, teşekkürler.Evet 72 saat yaşadığı için spermler sorun olmaz herhalde ama sizin testiniz daha tam pik olmamış şimdi iyice baktım da tekrar. Yarın daha koyu olur gibi.
canım 2 gün sonra regl tarihim ama zaten hamilelik beklemiyorum bu ay nasip tabi herşeySenin durum nedir kusurabakma baştan sona okumadım kaçırmış oldum bir çok kişiyi
inşallah olmazsın canımHenüz olmadım ama eli kulağında. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
bende takibini yapmıyorum ama yinede gün aşırı değerlendirmek en iyisi o sekilde tutar cunkuhiç yapmadım canım, tahmini günlere göre gittim hep.
Allah büyüktür ummadık anda süpriz yapabilir regli mız yakın baya benimde 4 gün kaldı sayılır bakalım nasibimize ne çıkıyor ilerdecanım 2 gün sonra regl tarihim ama zaten hamilelik beklemiyorum bu ay nasip tabi herşey![]()
inşallah öyle olur canımm. Sende yeni testine bi iki güne net sonuc verir artıkRe
Allah büyüktür ummadık anda süpriz yapabilir regli mız yakın baya benimde 4 gün kaldı sayılır bakalım nasibimize ne çıkıyor ilerde