Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kuzum bu topik mesajsız kalmıyo :)Neyse hepimiz biliyoruz birbirimizi zaten vala bi kaç gündür sık sık giremedim diye neler kaçırdım yenilerde var konuşmaları da okuyamadım güncel bura baya![]()
Bende bekleme aşamasındayım adetime 3 gün var ama adet günümün 4-5 gün geçmesini bekleyeceğim. Değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar çok seviniriz inşallah rabbimin izniyleBirkaç gün geçsin öyle tekrarlıyım o zaman .İnsan ister istemez bir heyecan yapıyor .Bekletmediğim halde birden böyle olunca şaşırdım.Pek fikrimde olmadığı icin test konusunda danışmak istedim .Teşekkürler cevabnız için![]()
Bende öyle yapmayı çok isterdim ama gebeliği en erkenden öğrenmem gerek ki pıhtılaşma tedavisine başlanacakBende bekleme aşamasındayım adetime 3 gün var ama adet günümün 4-5 gün geçmesini bekleyeceğim. Değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar çok seviniriz inşallah rabbimin izniyleŞubat ayında bir kimsayal gebelik geçirdim adet günümde dayanamayıp test yapmıştım sonra 3 gün sonra düşük olduğunu anladık çok pişman oldum keşke erken yapmasaydım diye belkide anlamayacaktım düşük olduğunu adet sanıp geçecektim. Artık akıllandım
![]()
Tabii senin durumun çok farklı sağlık probleminden dolayı erkenden başlaman lazım canım. Bende öyle bişey var mı bilmiyorum tek düşükte bakmıyorlar tekrar ederse bakıyorlar rabbim kimseye yaşatmasınBende öyle yapmayı çok isterdim ama gebeliği en erkenden öğrenmem gerek ki pıhtılaşma tedavisine başlanacakinşallah öğrenirsin benim de 3-4 gün kaldı adete
Valla benimki de çok ani oldu.Tayinciyiz diye çalışmamıştık üstüne .Olursa sürpriz olucak.Beklememiştim ama olmazsa üzülücem galibaBende bekleme aşamasındayım adetime 3 gün var ama adet günümün 4-5 gün geçmesini bekleyeceğim. Değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar çok seviniriz inşallah rabbimin izniyleŞubat ayında bir kimsayal gebelik geçirdim adet günümde dayanamayıp test yapmıştım sonra 3 gün sonra düşük olduğunu anladık çok pişman oldum keşke erken yapmasaydım diye belkide anlamayacaktım düşük olduğunu adet sanıp geçecektim. Artık akıllandım
![]()
Amin canım benim inşallah. Benim de ilk düşüktü ama zorladım özelde yaptırdım özel sağlık sigortası karşılası iyi ki de yaptırmıım ileri derece pıhtılaşma çıktıTabii senin durumun çok farklı sağlık probleminden dolayı erkenden başlaman lazım canım. Bende öyle bişey var mı bilmiyorum tek düşükte bakmıyorlar tekrar ederse bakıyorlar rabbim kimseye yaşatmasınİnşallah beraber sevinçli haberi alırız hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip et diye
![]()
İyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız![]()
İy
İyiyiz canım sen nasılsın
Üzülme desende zor biliyorum rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahİyiyim çok şükür canım saolasın. Negatif bir testle günü bitirmeye çalışıyorum![]()
Kizlar yine ben geldim.hastaneye gidip kan verdimbeta hcg 21 cikti sizce sevinmeli miyim?
[/QUOTE
ALBi 10u testimim 7 si silik çıktı bu ay ve hiçbişey yoktu tarlusalın 2. GÜnündeym inşallah klomen ve çatlatma iğnesine. Başlayacağız neredeyse 2 ay olucsk hayatımda ilk defa böyle geciktimAl bi diye bir marka....daha önce miratech ile yapmıştım çok silikti ama doğru çıkmıştı
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun,okuduğum kadarıyla Artışını takip etmelisiniz .Sağlıcakla doğurun inşallahBir sorum olacaktı .Kan testini ne zaman yaptırdınız ,gününüz geçti mi geçtiyse kaç gün geçti acaba ?
Güzel heyecanlar bunlar giderek artar inşallahCok tesekkur ederimadet gunumde yaptim kan testini oncesinde erken gebelik testi yapmistin saatler sonra cok hafif cizgi cikmisti
Üzülme desende zor biliyorum rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah![]()
Hayırlı olsun takib ettirinKizlar yine ben geldim.hastaneye gidip kan verdimbeta hcg 21 cikti sizce sevinmeli miyim?