Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yine ben geldim.hastaneye gidip kan verdim 🙈beta hcg 21 cikti sizce sevinmeli miyim?
Güzel haber Rabbim inş tamamına erdirir artışlar takip ettir geç döllenmeden de düşük çıkabilir fiyasko cizmez inş

ALBi 10u testimim 7 si silik çıktı bu ay ve hiçbişey yoktu tarlusalın 2. GÜnündeym inşallah klomen ve çatlatma iğnesine. Başlayacağız neredeyse 2 ay olucsk hayatımda ilk defa böyle geciktim
Aynen al bi teste inanmamak gerek koyu cıkmazsa

Ben Ankara dayım ve Çankaya gibi çok kalabalık Bi yerdeyim kuzum bu hastane semt poliklinik gibi olduğu için Bi kere gittim hiç ilgili alakalı değildi doktorlar sonra özele gittim ama bakalım iki hafta sonra randevum var bu sefer nasıl olacaklar başka Bi doktora randevu aldım bu iyidir belki 😊
konuyu baska bir sey icin okurken yorumunuzu gordum yazmak istedim
baskent hastanesine gittiniz mi hic

Kızlar ben hala adet olmadım. Karnım aşırı şiş. Acaba maydanoz suyunu tekrar kaynatsam mı diyorum. Kafam allak bullak. Doktor neden söktürücü vermedi ki.

merhaba topiği başından beri sessiz sessiz takip edenlerdenim, hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin. benim de bu ay geçti malesef hüsran... inşallah hazirana kısmet 😇

yumurtlama günlerini bilince ve soru yoksa yüksek ihtimal oluyor
4 yıl 5 yıl doktor konturolünde olduğu halde olmayanlar var. Sizce aslında istemedikleri için mi olmuyor. Yoksa bir siz mi akıllısınız.

😁😁 geldi yine bize akıl verecek bi tip

hahhhaa komik olduğunu sanan birisine güleyim de üzülmesin. akıl vermeye gelmedim soru sordum ne kadar meraklısınız yaftalamaya anlayıp etmeden
ben de düşünüyordum bu ay gebelik kararsız kaldım fikir almak için sordum sadece boş boş konuşma

😁😁 geldi yine bize akıl verecek bi tip

hahhhaa komik olduğunu sanan birisine güleyim de üzülmesin. akıl vermeye gelmedim soru sordum ne kadar meraklısınız yaftalamaya anlayıp etmeden
ben de düşünüyordum bu ay gebelik kararsız kaldım fikir almak için sordum sadece boş boş konuşma
Bu topikte çoğu kişi düşük yapmış kürtaj olmuş kimyasal geçirmiş istese de sağlıklı genelik yaşayamamış insanlar. Lütfen gerginlik yaratma sorma tarzını değiştirip daha anlaşılıt yapabilirsin. Zira herkes çok gergin ve stresli bir bekleyişte. Sen de anlarsın 😉

korkmuyoz napcan

al işte bir gereksiz daha
Kardeşim güncel bir topiğe virüsten korkup erteleyrn yok galiba yazmışsın. Gereksiz sen misin biz mi. Erteleyenin güncel topikte ne işi var. Erteleyen listesi tutulmuyor.

Back
X