- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ban yesemde koymaz valla. Susmak daha çok yormaya başladı.
Tatlım bizler bu topiğin müdavimleriyiz sen bu tarzınla cevap alamazsın. Lütfen gerginlik olmasın başka topiğe yaz yoksa deli ruhum çıkıvereceksiz bu sinirle zor hamile kalırsınız bir soru sordum cevaplara bak saygısızlar sorumu bile anlayacak kapasite yok
neyse sorumu anlayan düzgün cevap yazan olursa sevinirim var mı kararsız kalan
Beni gören Rabbim seni de görüyor. Ne diyeyim. Ne hissettiğimizi içine işleyerek hisset ondan sonra konuş bakalım ne konuşacaksın.siz bu sinirle zor hamile kalırsınız bir soru sordum cevaplara bak saygısızlar sorumu bile anlayacak kapasite yok
Tatlım bizler bu topiğin müdavimleriyiz sen bu tarzınla cevap alamazsın. Lütfen gerginlik olmasın başka topiğe yaz yoksa deli ruhum çıkıverecek
Özelden konuşalım mı hayatım sana nasıl müdavim olduğumu göstereyimpardon sen kim oluyorsun da bana çık diyosun tapulu yerin mi müdavimmiş çattık gece gece ya
ettiğin bedduayı aynen iade ediyor seni Allah a havale ediyorum sen de şu anki hastalığımı hsset ve aynısını yaşa inşallah o zaman bilip bilmeden anlamadan saçmalamayınBeni gören Rabbim seni de görüyor. Ne diyeyim. Ne hissettiğimizi içine işleyerek hisset ondan sonra konuş bakalım ne konuşacaksın.
Boş yapma falan hayırdır sen... sen gebelik düşünüyorum ama kararsızım bu koronadan dolayı kızlar deseydin yorumumuz başka olurdu niyetin buysa eğer biz müneccim miyiz anlayalım.. Sana tavsiyem yazarken önce giriş gelişme sonuç 3 lüsünü unutma kendini düzgünce ifade edebilmek istiyorsan eğer... ve saygısızlar lafınıda üstüme alınmıyorum burada biz hicbirimize saygısızlık yapmadık güzel bir şekilde birbirimize destek oluyoruz..siz bu sinirle zor hamile kalırsınız bir soru sordum cevaplara bak saygısızlar sorumu bile anlayacak kapasite yok
Ben buna giydirirm bak özeldenbi tane deli manyak vardı onu defetmiştim bunu da yaparım zaten hamile olacağım da yok
![]()
Vah ki ne vah. Sen zannediyorsun ki her şey bu kadar basit.ettiğin bedduayı aynen iade ediyor seni Allah a havale ediyorum sen de şu anki hastalığımı hsset ve aynısını yaşa inşallah o zaman bilip bilmeden anlamadan saçmalamayın
Boş yapma falan hayırdır sen... sen gebelik düşünüyorum ama kararsızım bu koronadan dolayı kızlar deseydin yorumumuz başka olurdu niyetin buysa eğer biz müneccim miyiz anlayalım.. Sana tavsiyem yazarken önce giriş gelişme sonuç 3 lüsünü unutma kendini düzgünce ifade edebilmek istiyorsan eğer... ve saygısızlar lafınıda üstüme alınmıyorum burada biz hicbirimize saygısızlık yapmadık güzel bir şekilde birbirimize destek oluyoruz..
Ban yesemde koymaz valla. Susmak daha çok yormaya başladı.
Neden korkuyorsun beddua eden senin mi kalbin güzelözelde bulursn giydirirsin sen kimsin ya ne sanıyosun kendini manyak sensin belli ki senin gibi kalbi bozuklar olmasıın zaten hamile inşallah
Selamlar, hayır hiç gitmedimkonuyu baska bir sey icin okurken yorumunuzu gordum yazmak istedim
baskent hastanesine gittiniz mi hic
Kızlar bugün bir test atmıştım buraya .Test bozuk olabilir tekrarla demiştiniz .7 saat sonra tekrar yaptım .Sizce yine mi bozuk ? Bir bakar mısınız lütfen var mı sizce ikinci çizgi![]()
İkisi de aynı markamıydı kuzum ve ne kadar sürede çıktıKızlar bugün bir test atmıştım buraya .Test bozuk olabilir tekrarla demiştiniz .7 saat sonra tekrar yaptım .Sizce yine mi bozuk ? Bir bakar mısınız lütfen var mı sizce ikinci çizgi![]()