Canım hamile olabilirsin bence testi tekrarlaEki Görüntüle 2641746 markası miratech sizce sadece kuruma çizgisi midir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamile olabilirsin bence testi tekrarlaEki Görüntüle 2641746 markası miratech sizce sadece kuruma çizgisi midir
Yaa çoook sevindimmm bence açıkça gözüküyor bazen başlarda yavaş artıyor değerler. Sen aynen benim gibisin çok temkinlisin ama çok haklısın benceSelamlar kızlar.. İki gün önce yaptığım gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Koyulasma yi görmeden sevinmek istemedim. Bugün bat günüm. Bugün test yapıp buraya güzel haberi yazmaya karar vermiştim kendimce. Ancak test koyulasmamisti. İki gün önceyle aynı renk çıktı. Aradaki tek fark ilk testte gece su icmemeye dikkat etmiştim. Normalde çok su içen biriyim. Bu gece baya şu içmiştim ve idrar öncekine göre seyreltikti rengi açıkti baya. Yine de koyulasma olması gerekmez miydi? Bubyasanabilen bir durum mu yoksa bir şeylerden suphelenmeli miyim?
İnsallah canim benim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelik versin bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin inş senin bata daha vardi di mi?Yaa çoook sevindimmm bence açıkça gözüküyor bazen başlarda yavaş artıyor değerler. Sen aynen benim gibisin çok temkinlisin ama çok haklısın benceBence de biraz koyulaşmasını beklemek gerekiyor. Ama ben yine de şimdiden çoook sevindim inşallah sağlıklıdır gebeliğin ve çok güzel ilerler
![]()
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın insKizlar yine ben geldim.hastaneye gidip kan verdimbeta hcg 21 cikti sizce sevinmeli miyim?
Anladım teşekkür ederim canım. Kendime ağustos a kadar süre verdim o zamana kadar olmazsa giderim ama inşallah gerek kalmazdevlet destekli ozel hastane
tekrarla bence kuzumEki Görüntüle 2641746 markası miratech sizce sadece kuruma çizgisi midir
acaba pazartesi kan testi mi versenKızlar nat 28 mayıstı, hala adet olmadım, ama idrar testlerim negatif çıkıyor, belden vuran adet sancım var, normalde gecikmez gününde olurum, ama idrar testim negatif diyorrr(
Yok canım verdim kanı 1 saat önce gidip alacam birazdan, ama çok korkuyorum sonuca bakmaya biliyomusun. İdrar testi negatif çıkmasına rsğmen Kendimi umutlandırdım...acaba pazartesi kan testi mi versen
tamam canımBat 31 mayıs ekler misin canım
kuzum ona göre hareket edersin en azındanYok canım verdim kanı 1 saat önce gidip alacam birazdan, ama çok korkuyorum sonuca bakmaya biliyomusun. İdrar testi negatif çıkmasına rsğmen Kendimi umutlandırdım...yıkılacam biliyorum
![]()
Evet yine geldi biri ortalgı karıstırdı gitti sağolsun
Öyle ama işteeeeee anladın sen benikuzum ona göre hareket edersin en azından
K Kunfeyekunn34 A Algernonya S Sinebend L Limonnn123 U Umut999 kızlar bat günüüü :)
İnşallah canım aminn. Evet benim bata iki gün var ama hiçbir belirtim yok. Ufak tefek şeyler oldu ama onları saymıyorum. Söylemiştim zaten bata 4 gün kala erken gebelik negatif çıkmıştı. Tekrar yapmiycam kesin kararım. Bat i bekliycem. Ama regle olacağıma eminim.İnsallah canim benim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelik versin bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin inş senin bata daha vardi di mi?