Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimize umut olması adına iki yıldır yaşadıklarımı anlatayım 🙏🏻
İki Yıllık evliyim kızlar ben şu an 28 yaşındayım. Evlenince ilk iki üç ay çocuk düşünmedik hemen .Sonrasında tam düşünmeye kalktık bir türlü olmuyordu. Ve eşim askeri personel olduğu için görevde sakatlandı. Çok ciddi ameliyat geçirdi ve tam üç ay hiç kalkmadan yattı.Afedersiniz tuvalet ihtiyacını bile yattığı yerden giderebiliyordu. Olmamasında bir hayır varmıştı dedik.Sonrasında ayağa kalktı işe başladı.Tekrar düşündük.Yine olmuyordu.Derken eşimin raporlarından dolayı sözleşmesini fesih ettiler.Artık işsizdi .Yine varmış bir hayır dedik.Dava açtık bir yıla yakın dava süreci oldu ve daha geçen ay davayı kazandık. Eğer çocuğumuz olsaydı eşim de ben de o psikolojiyle hiç iyi anne baba olamazdık.Maddi olarak çok zor olurdu. Sonra yine düşündük tayinimiz çıktı🤭 Şaka gibi dimi.Sanki herşey bana karşı gibiydi.Ama bu isyana girer diye ben hep Allahım sen bizi zorluklardan korumak için nasip etmedin dedik. Hayatımda ilk defa silikte olsa iki çizgi gördüm dün. Belki test bozuktur belki yanlış sonuçtur olmama ihtimalini her daim aklımda tutuyorum . Ama şunu unutmayalım kızlar bizim planlarımız kaderin önüne geçemiyor ne yazık ki. Umudumuzu kaybetmeyelim .Her zorluğun içinde bir kolaylık vardır elbet 🙏🏻💕😊

yarındı canım ama şimdi oldum ben :)
Inan erken gelmesi gec gelip umutlanmamaktan bin kat iyi. Adet olmam lazimdi bugun herhangi belirtim yok. Ama Umudum da yok. Ama bi an düşündüm hamile olduğumu hayali bile güzeldi. Şimdi de aklimdan çıkmıyor. Geçmiş olsun umut belasi yine benimle. tekrar kendimi motive ettim adetimin geleceğine. :):) kisir döngü gibi. Eger bebis yoksa bir an önce adet olayim istiyorummm

Inan erken gelmesi gec gelip umutlanmamaktan bin kat iyi. Adet olmam lazimdi bugun herhangi belirtim yok. Ama Umudum da yok. Ama bi an düşündüm hamile olduğumu hayali bile güzeldi. Şimdi de aklimdan çıkmıyor. Geçmiş olsun umut belasi yine benimle. tekrar kendimi motive ettim adetimin geleceğine. :):) kisir döngü gibi. Eger bebis yoksa bir an önce adet olayim istiyorummm
kesinlikle canım bende öyle dğşünüyorum zaten bu ay regl bekliyodum o yüzden moral olarak da iyiyim :) beklentiye girmemek gerekiyo

Bu arada ben birşey duydum kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ☺ Beta yüksek seyrediyorsa kız olması gereken gibi seyrediyorsa erkek dediler 😁
Ya ben pek inanmıyorum onlara insanı boş yere heyecanlanıdırıuor😁 sağlıklı evlatlsrımız olsum hepimizin inşalah gerisi boşş

Kızlar merhaba nasılsınız :) bi kaç gündür doktora git gel vs derken buraya pek bakamadım. Yazdıklarınızı okuyorum arada. Yeni hamişleri de tebrik ederim🙏🏻😍

Back
X