- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.840
- 248
inşallah canım benim güzel yüreğin yeterAminn inşallah ya ama Sadece benim değil o listedeki herkesin bebeklerine kavuşmasını dilerim Rabbimden ☺![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım benim güzel yüreğin yeterAminn inşallah ya ama Sadece benim değil o listedeki herkesin bebeklerine kavuşmasını dilerim Rabbimden ☺![]()
O konuda bende sürekli erkeğe yönelik konusuyorum daha nişanlıykem cocuk meselesi yoklen bile hep çocukla ilgili bişey oldugunda erkek olcakmış gibi konusuyodum istemsizAynen tabi tabi inşallah tek temennimiz o ama her annenin bi meyili vardır ilk çocuğum kız ya da erkek olsun gibi gibi benim eşim ikiz bi ara bence ikiz deyip duruyordu![]()
Aminn hepimize inscok sevindim cok mutlu oldum canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Aminn... 30 - 31 mayıs ti bat tarihim yumurtlama 16 mayıs.Beklenen adet tarihin neydi canım senin? Rabbimm sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallahh
30 yaşından küçüksen ve "ben bebek istiyorum, 3 aylık evliyim" dersen "1 yılı doldur öyle gel" deyip yollar. genelde 1 yıl süre veriyorlar ama 30'dan büyüksen 6 ay süre veriyorlar. ne kadardır istiyorsunuz canım?Kizlar merhaba şuan bebek düşünmüyorum yeni evliyim ancak düşündüğüm zamanda geç olmasın diye şimdiden elverisliligime baktırmak istiyorum .
Ben gidip doktora bunu dersem ne gbi aşamalardan geçirecek beni ?
Henüz istemiyorum canım ya .30 yaşından küçüksen ve "ben bebek istiyorum, 3 aylık evliyim" dersen "1 yılı doldur öyle gel" deyip yollar. genelde 1 yıl süre veriyorlar ama 30'dan büyüksen 6 ay süre veriyorlar. ne kadardır istiyorsunuz canım?
o zaman canım sağlık ocağına git, de ki "ben çocuk düşünüyorum ama bir sorunum var mı bilmiyorum. değerlerime bakar mısınız?" yaparlar diye düşünüyorum. ben dün gittim sağlık ocağına. "2 yıldır olmuyor, daha önce test yapıldı ama yeniden yaptırmak istiyorum, bazı testler var yapar mısınız?" dedim hepsini yaptı sağ olsun.Henüz istemiyorum canım ya .
Sadece hani herkes problemli günümüzde...bebek olamıyor bı turlu.bende karar verdigimde problem yaşayıp olası gecikmeye yasayacak olursam diye şimdiden kontrol ettireyim dedim de neyi kontrol edecek onu hayal edemedim
10 aylık evliyim
Henüz istemiyorum canım ya yKana mi bakti yani kuzumo zaman canım sağlık ocağına git, de ki "ben çocuk düşünüyorum ama bir sorunum var mı bilmiyorum. değerlerime bakar mısınız?" yaparlar diye düşünüyorum. ben dün gittim sağlık ocağına. "2 yıldır olmuyor, daha önce test yapıldı ama yeniden yaptırmak istiyorum, bazı testler var yapar mısınız?" dedim hepsini yaptı sağ olsun.
Hormonlarına da baktırmayı unutma olur mu .Bazı hormonların yüksekliği de hamileliğe engel oluyor .Hem düşünene kadar bir problem varsa bile çoktan tedavin bitmiş olurHenüz istemiyorum canım ya .
Sadece hani herkes problemli günümüzde...bebek olamıyor bı turlu.bende karar verdigimde problem yaşayıp olası gecikmeye yasayacak olursam diye şimdiden kontrol ettireyim dedim de neyi kontrol edecek onu hayal edemedim
10 aylık evliyim
Kana mi bakti yani kuzumo zaman canım sağlık ocağına git, de ki "ben çocuk düşünüyorum ama bir sorunum var mı bilmiyorum. değerlerime bakar mısınız?" yaparlar diye düşünüyorum. ben dün gittim sağlık ocağına. "2 yıldır olmuyor, daha önce test yapıldı ama yeniden yaptırmak istiyorum, bazı testler var yapar mısınız?" dedim hepsini yaptı sağ olsun.
Evet onu düşünerek istedim bende. Tam istediğim zaman sorun cikipta ertelenmesin çok diye.Hormonlarına da baktırmayı unutma olur mu .Bazı hormonların yüksekliği de hamileliğe engel oluyor .Hem düşünene kadar bir problem varsa bile çoktan tedavin bitmiş olur![]()
Umarım tedavi gerektirecek hiçbir problem çıkmaz.Allah gönlüne göre versinEvet onu düşünerek istedim bende. Tam istediğim zaman sorun cikipta ertelenmesin çok diye.
evet canım. şu testler yapıldı:Kana mi bakti yani kuzum
Harikasınevet canım. şu testler yapıldı:
AKŞ, Açlık İnsülin, Tam Kan, DHEASO4, TSH, ST4, ALT, AST, ÜRE, Kreatinemi, Serum Demir, Ferritin, Vitamin B12, Vitamin D3, HBSAG, ANTIHCV, ANTIHIV, TOXO IGM, RUBELLA IGM, CMV IGM, LH, FSH, E2, Östrojen, Prolaktin, Progesteron
HarikasınızUmarım tedavi gerektirecek hiçbir problem çıkmaz.Allah gönlüne göre versin![]()
Harikasınız![]()
Hangi yakadan avrupa a var anadoludaiyi akşamlar arkadaaşlar istanbulda dr tavsiyesi olan var mııayrıca birçok kişi pasif olmuş çok üzüldüm hep de aktif olan kişiler.. inşallah bir an önce dönersiniz kızlar gereksiz bir olay yaşanmış
![]()