Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz Kaçgün geçti
Dün kanka negatifi görmeme rağmen gebelik testi yaptım ve şizorfren gibi hayalet çizgi görmeye başladımkafayı yedim kendimden korkuyorum
![]()
Kızlar 29 mayıs pik olmuştu pik olduğu gün eşim çalıştığı için değerlendiremedik 30 ve 31 mayısı değerlendirdik yani dün ve bugunü sorum şu ovulasyon testine devam etmeme gerek var mı
Teşekkür ederim canım cevap için tamam değerlendireyim ilk defa ovulasyon testi kullandığım için fikrinizi almak istedimBence yarını da değerlendir derim canım:)
Bende bugün bekliyorum ..Evet bugündü benimde ama olmadım daha 2 gün geç yumurtladım bugün. Sen naptın
Bende bugün bekliyorum ..
Ne zaman yumurtladım bilmiyorum takip etmedim .. 3 aydır uygulamanın verdiği tarihte geliyor adetim.. fazla çalışmadık bu ay o yüzden regli bekliyorum yani bakalım
İnşaAllah canım inşaAllah sende görmezsinHayırlısı olsun, inş görmezsin kırmızıyı
İnşallah kafayı yememişimdirAtsana bakalım
İnşallah kafayı yememişimdir![]()
Ama dün kan verdim 1.20 den küçük çıktı. Daha önce yaptığım testlerde bunu hiç görmedim. Kasık ağrısı bel ağrısı akıntı da varKoyulaştırıp baktım var gibi ama sanki 2 tane incecik çizgi var gibi görünüyor anlamadım yaa:))
Ama dün kan verdim 1.20 den küçük çıktı. Daha önce yaptığım testlerde bunu hiç görmedim. Kasık ağrısı bel ağrısı akıntı da var![]()
Tatlım bunlarda hep var görünüyo sen kan verdin mi ve adetin ne kadar geçtiBugünkü mesajıma kimse cevap vermediTekrarladım testi yarın sabah Kadın doğuma gideceğim .Önceki testlerimi bilenler sizce umutlanmalı mıyım kızlar
![]()
Adetimden 6 gün geçti .3 gün önce kan değerim 0.30 çıktı.İdrar hep pozitif çıkıyor ama o kan değeri kafamı çok karıştırıyorTatlım bunlarda hep var görünüyo sen kan verdin mi ve adetin ne kadar geçti
Peki yumurtlama ne zaman oldu tam olarak onu biliyo musunAdetimden 6 gün geçti .3 gün önce kan değerim 0.30 çıktı.İdrar hep pozitif çıkıyor ama o kan değeri kafamı çok karıştırıyor![]()