- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
Yok buradanda gözüküyor canım,normalde ben yaptığımada bembeyaz oluyor bu hafif var çizgi bence yani inşallah bebiş varİnşallahhh ama ben net gördüm ilk 2. Dakikadan sonra. Çok bembeyaz gördüğüm için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok buradanda gözüküyor canım,normalde ben yaptığımada bembeyaz oluyor bu hafif var çizgi bence yani inşallah bebiş varİnşallahhh ama ben net gördüm ilk 2. Dakikadan sonra. Çok bembeyaz gördüğüm için![]()
İnşallah kuzum yaaYok buradanda gözüküyor canım,normalde ben yaptığımada bembeyaz oluyor bu hafif var çizgi bence yani inşallah bebiş var
Çok doğru gerçekten temizlik yapacam ikilemdeyim diye başkayamıyorumYapmak bir dert yapmamak ayrı bir dert![]()
Benim çok uzun g ünüm geçtiği oluyor o yüzden beklemek yoruyorBenim hiç umudum yoktu ama Allahtan ümit kesilmiyo işte bence akşamı bekle olmazsan yap
Kan testi erkendir belki test de silik zatenİnşallah kuzum yaa❤ Tek korkutan 2 gün önce verdiğim kan testinin negatif çıkması
İşte bugün versem mi acaba diye ikilemdeydim tedaviye başlanacak çünkü hamile olur olmazKan testi erkendir belki test de silik zaten
Pıhtılama içindi dimi bence ver, kan iki günde bir ölçülüyor zatenİşte bugün versem mi acaba diye ikilemdeydim tedaviye başlanacak çünkü hamile olur olmaz
Aynen can yüksek benim pıhtılaşmam. Ama 2 gün önce negaitf olan bugün testte çıkar mı?Pıhtılama içindi dimi bence ver, kan iki günde bir ölçülüyor zaten
Negatif derken sonuçda ne yazıyorduAynen can yüksek benim pıhtılaşmam. Ama 2 gün önce negaitf olan bugün testte çıkar mı?
<1.20 yazıyoduNegatif derken sonuçda ne yazıyordu
İnşallah o rakamlar bişey ifade ediyordur yoksa niye silik çizgi çıksınki tabi test bozuk değilse<1.20 yazıyodu![]()
Dün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı inşallah güzel şeyler vardırİnşallah o rakamlar bişey ifade ediyordur yoksa niye silik çizgi çıksınki tabi test bozuk değilse
İnşallah Rabbim aratmasınDün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı inşallah güzel şeyler vardır![]()
Ben de hala bekliyorumGiremedim kk ya oldun mu ben daha olmadım beklemedeyim daha![]()
Test yapmıştın dimiBen de hala bekliyorum![]()
Bugün de mi silik çıktııDün de yaptım bugün de yaptım silik çıktı inşallah güzel şeyler vardır![]()
4 gün önce kan testi negatifti Ama dün idrar testi böyleydiTest yapmıştın dimi
Silik çizgi var inşallah doğru görüyorumdur4 gün önce kan testi negatifti Ama dün idrar testi böyleydi
Emin olamadım ben de ya evde başka test de yoktu, bakalım bugün içinde alabilirsem yarın yine yapcamSilik çizgi var inşallah doğru görüyorumdur