Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kötü düşünme canım ne varmış yaşında birde bu nasip işi nasibinde. Varsa oluyo bak ben hamile kalıyorum ama hep erken doğumlarla kaybediyorum 😔 demekki şuan nasibinde yok diyorum bu bir imtihan varlığıyla da yokluguylada inşaallah rabbim bizede nasip eder anne oluruz seneye vaktinde
Çok doğru .Sizin yaşadığınız tecrübe daha zordur eminim.Ne hissettiğinizi belki hissedemem ama Allah tüm hepsinin acısını unuttursun size de inşallah tüm kalbimle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben göründüm doktora.Sol kasığımda ufak bir kist varmış ama adeti geciktiren bu değilmiş.Her kadında olur adet dönemi sonrası ya da öncesi dedi doktor .Testlerimi söyledim silik çıksa bile olma ihtimali vardır dedi kan testi istedi iki saate cıkacakmış.Bugün çıkmazsa bile İki hafta sonra tekrar test yapalım boşa çizgi çıkmış olamaz bence dedi doktor .Eğer yine negatif olursa detaylı tarama yaparız dedi .Bekliyorum öyle saf saf testi iyice ayarlarım bozuldu 🥺
Üzulme canım o kisti dogumla atarsın insallah bebeğin seninle kötü şeyler sakın düsünme güzel haberi alacaksın insallah :dua: :anneadayı:

A
Çok doğru .Sizin yaşadığınız tecrübe daha zordur eminim.Ne hissettiğinizi belki hissedemem ama Allah tüm hepsinin acısını unuttursun size de inşallah tüm kalbimle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Allah razı olsun canım inşallah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🤲🏻🌼 🌷

Kötü düşünme canım ne varmış yaşında birde bu nasip işi nasibinde. Varsa oluyo bak ben hamile kalıyorum ama hep erken doğumlarla kaybediyorum 😔 demekki şuan nasibinde yok diyorum bu bir imtihan varlığıyla da yokluguylada inşaallah rabbim bizede nasip eder anne oluruz seneye vaktinde
Canım hamilelikle ilgili bir sıkıntın yok dimi yoktur insallah mesajlar arasınamı kaynadı yoksa 😞

Back
X