- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Ben seni sabah gideceksin diye hatırlıyorum yaTamam kuzum daha 15.40 randevum haber ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni sabah gideceksin diye hatırlıyorum yaTamam kuzum daha 15.40 randevum haber ederim![]()
Yok kuzum o cuma gününki randevuydu bugün ameliyatı varmış gideceğim doktorun 15.40 a müsaittiBen seni sabah gideceksin diye hatırlıyorum yaaklımda öyle kalmış o yüzden merak ediyordum
Ya hani kadın programlarında falan 70 milyon bizi izliyor falan derler ya halbuki izleyen belki 20-30 bindir bende öyle hissediyorum.70 milyon beni bekliyor gibiyim![]()
Çok şükür canım Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahŞuan yok canım çok şükür❤
Kürtaj oldu canım yaoblomov21 canım sen ne yaptın kalp atışını duymak için gidecektim kaçırdım mi acaba yazdın da
Tahlilim çıkmamış öğleden sonraya kaldıOkurken ben bile heyecanlandım beklemedeyim![]()
Tahlilim çıkmamış öğleden sonraya kaldı![]()
tam dizi gibi oldu canım heyecanli kısminda haftaya kaldı hastaneye saygılarimı ilet lutfen
![]()
Yaaa çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin inşallah kucağına sağ salim almayı nasip etsin onu o kadar iyi anlıyorum kiKürtaj oldu canım ya![]()
Aminn canım hepimize nasip etsin rabbim benim için aklınıza geldikçe dua ederseniz sevinirimÇok şükür canım Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
![]()
Ben sağdaki soldaki küçük çocukları falan seviyorum Artık napim vakit geçsin diyeMeraktan catliyxaz
![]()
Tam köyü değil miydiBenim de instagram konuştuğum ovulasyon testleriyle uğraşan biri vardı. Benim testime : ben buna negatif gözüyle bakıyorum biraz bekle 2-3 gün sonra bidaha yap dedi![]()
Sev sev sevmek iyi gelir insanaBen sağdaki soldaki küçük çocukları falan seviyorum Artık napim vakit geçsin diyeAmaan napalım ya yok herhalde
![]()
Kan verdim 122 çıktı:)en iyisi kan verip emin olmak![]()
Ederiz tabi ki canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu seferAminn canım hepimize nasip etsin rabbim benim için aklınıza geldikçe dua ederseniz sevinirim