Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peki rengi nasıldı ? Ya inan normalde kürtajdan sonra cok yogun olmaya baslamastım ilk 3 gün yogun yogun.
Kuzum normal reglinden farklıysa üstüne gorme yada yerleşme yaşamısta olabilirsin

Veee akıntım hakkında 14 gün önce şeffaf yumurta akı şeklinde diye not düşmüşüm uygulama yumurtlamayı 17 si olarak gösteriyordu ona göre dün olmam gerekirdi.
Ben 18 ine de akıntı hakkında not yazmışım kesin gelir yani bugün Azze Azze
İnşallah gelmez bebisin gelir. Rabbim yüzlerimizi güldürsünnn. Kucağımızı doldursun inşallahh

hala olmadın mı canım. Burdan devam etme kararı aldık artık haziran da bu topikteyiz 🤗
Çok iyi olur. Tanıdıklarınla konuşmak daha iyi oluyor. Evet hala olmadım.

Koyu kahverengi canım bazen de kırmızımsı geliyordu. Çok ağrım olmuştu birde benim Oyüzden ilaç kullanmak zorunda kalmıştım 3 ay
benimde ağrım oldu 2 gün cok asırı değildi ama. Eğer daha bişe gelmezse yarın yapamam da diğer gün yaparım aklımda kalmasın :D yarın anneme gidicem uzun süre sonra :)

benimde ağrım oldu 2 gün cok asırı değildi ama. Eğer daha bişe gelmezse yarın yapamam da diğer gün yaparım aklımda kalmasın :KK70: yarın anneme gidicem uzun süre sonra :)

Ozaman bekliyoruz heyecanla :)

Başına gelen var mı peki
Kızıma hamileyken yaşadım bir gün sürdü ara ara sildikce gelen kahve rengi çamur gibi birşeydi agrısızdı ben regli başlıyor sandım sonra gelmedi kan verdim iki gün sonra değer 2500 dü

Rabbimm bi mucize yasatır mı ki bilemem. Nasip ama olmazsa önümüzde ki ay olur insallah :)

Neden yaşatmasın canım. İnş önümüzde ki ayı beklemeyiz bebişimiz bizimledir İnş 🤗

Yeni regli günüm belli oldu benim erken geldi bu ay ;(( 27/06/2020

Evet sili k çizgi güven olmaz ya inanmıyorum tam kırmızı olana kadar birde birşey dikkatimi çekti 26 veya 27 günde bir regli oluyorum ben hamile kalmadan bir önceki aylar hep 24 günde olmuşum hayırlısı haziran bakalım

Evet sili k çizgi güven olmaz ya inanmıyorum tam kırmızı olana kadar birde birşey dikkatimi çekti 26 veya 27 günde bir regli oluyorum ben hamile kalmadan bir önceki aylar hep 24 günde olmuşum hayırlısı haziran bakalım
yerleşme kanaması olamaz mı

yerleşme kanaması olamaz mı
:) güldürdün benim canım şimdi birde o vardı dimi unutmuşum bu kadınlar herşeye umut eder olduk bilmiyorum balım kahve rengi ama sökülür gibi çünkü ateşin 36,1 cıktı sancım hafif hafif geliyorum diyor

:) güldürdün benim canım şimdi birde o vardı dimi unutmuşum bu kadınlar herşeye umut eder olduk bilmiyorum balım kahve rengi ama sökülür gibi çünkü ateşin 36,1 cıktı sancım hafif hafif geliyorum diyor

Ateşe hiç bakma benim ateşim 37.7 çıktı ardından regl oldum :)

Ateşe hiç bakma benim ateşim 37.7 çıktı ardından regl oldum :)
Hadi ya bende bu ay ölçmeye başlamıştım Dr da öneriyordu artık hiç birşey olmadığında hamile değilim dediğimizde olacak herhal

Duydum canım çok şükür yarım santimcik boyu 😁 Bir ay sonra tekrar gidicem 4 temmuza randevu aldım işte
Gözün aydın canım masaallah ☺️ bende 22 hazıranda gidiyim diyorum çünkü eşimin işine göre hareket ediyorum ona göre randevu alicam bakalım inşaallah güzel devam eder her sey

Back
X