Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya bende bu ay ölçmeye başlamıştım Dr da öneriyordu artık hiç birşey olmadığında hamile değilim dediğimizde olacak herhal

Galiba :) Oyüzden kendi haline bırak en güzeli :)

Bu ay bırakmıştım kendi haline de şu mantar olayı cıktı hayatımda da iki üçkez başıma geldi oda bebek düşündüğüm aya

Şansımıza işte. Bebek düşünürken bunlar yetmiyormuş gibi birde başka sorunlar çıkıyor maalesef. Benimde rahim duvarın da incelme varmış. İnş bir an önce güzel haberler alırız da burasını hamilelik topiğine çeviririz. Olmaz mı Azze Azze :)

Şansımıza işte. Bebek düşünürken bunlar yetmiyormuş gibi birde başka sorunlar çıkıyor maalesef. Benimde rahim duvarın da incelme varmış. İnş bir an önce güzel haberler alırız da burasını hamilelik topiğine çeviririz. Olmaz mı Azze Azze :)
İnş canım hepimizin bir sorunu var acele etmemek gerekiyor bazende

Kızıma hamileyken yaşadım bir gün sürdü ara ara sildikce gelen kahve rengi çamur gibi birşeydi agrısızdı ben regli başlıyor sandım sonra gelmedi kan verdim iki gün sonra değer 2500 dü
sağol Canım kızımla arası 3 yaş 1 ay olacak Allahın izniyle inşallah..zorlanır mıyım

Çocukları arası 3 yaş olanlar zorlandınız mı. Tuvalet eğitimi var kızımın

canım az ve rengide hic refl kanı gibi gelmedi.Bugün 3.gün kesilmiş gibiyim lavaboda peçeteye silince bile gelmiyo. Ve karnım o kadar şiş ki diğer hamileliğimde de böyle olmustu adet günümdenn sonra cok sismisti hatta arastırmıstım normal demisti herkes. Diyorum rabbim keske benide bulsa bu mucize :KK70:
Test yapsana canim belki muceze gercek olur

:) güldürdün benim canım şimdi birde o vardı dimi unutmuşum bu kadınlar herşeye umut eder olduk bilmiyorum balım kahve rengi ama sökülür gibi çünkü ateşin 36,1 cıktı sancım hafif hafif geliyorum diyor
canım valla adet olup hamile olanları okudukdna sonra herseye umut eder olduk :D

olur cicegim sizle hersey olurr :) topiğin adı değişmiyo ama olsun biz birbirimizi biliyoruz :)

bilmiyorum ki umutlanmakta istemiyorumm ama eğer gelmezse yarın yada diğer gün yaparım belki hemen cıkar mı ki teste varsa?
Tamamen bitsin lekelenme öyle test yap bence kuzum insallah mucizen gelmistir :dua: :anneadayı:

Tamamen bitsin lekelenme öyle test yap bence kuzum insallah mucizen gelmistir :dua: :anneadayı:
Oyy oyy kadın olmak cok zor :D karnım cok sis kızlar tam sökülemediğim için olabilir mi. 5 aylık hamile karnım var suan

Oyy oyy kadın olmak cok zor :KK70: karnım cok sis kızlar tam sökülemediğim için olabilir mi. 5 aylık hamile karnım var suan
Benim de öyle. Kaç gündür dalga geçiyoruz hatta. Bende olmadığım için şiş diye düşünmüştüm.

Kızlar çamaşırıma kalemle çizilmiş gibi kahverengi bir şey olmuş.Peçeteye de gelmiyor .Boyanmış gibi bir şey . Ne olabilir 🤔

Oyy oyy kadın olmak cok zor :KK70: karnım cok sis kızlar tam sökülemediğim için olabilir mi. 5 aylık hamile karnım var suan
Sertlik varmı kasık kısmında valla kuzum 2 aylik hamile çıkıyormussun 😁 tv programlarındaki gibi o kadar şislik normal degil

Back
X