- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bildikleri gibi yapsın onlarıAh bu eşler. Benimkide direk hamile değilsin dediinsan alıştıra alıştıra söyler ☺
Benim de sağ kasıkta ağrım var kuzum ya. Ben de yarın bidaha test yapıcam geç döllenme olabilirKızlar benim bugün itibariyle 1 hafta oldu gecikmem.
Yarın 8. Gün yani. 5 gün önce kan testi negatif çıktı (0.100). Dün idrar testi böyle çıktı.Eki Görüntüle 2643174
Bugün hala gelen giden yok. Testi de tekrarlayamadim çıkıp test alamadım.
Ama acayip kasık ağrım oldu bugün sağ tarafta.
Güncelleyeyim dedim durumumu.
Dur bakalım belkide gelmezŞuan oda yok canım sadece iki defa geldi. Yine diğer regl gibi 4. Gün gelecek gibi ama
Ben de çıkabilirsem alıp yapcam. Bakalım sabah yapacağın test yine silik mi çıkacak yoksa diğerlerine göre biraz daha koyu bir çizgi mi olacakBenim de sağ kasıkta ağrım var kuzum ya. Ben de yarın bidaha test yapıcam geç döllenme olabilir
3 ay korun dedi kuzum..patolojiye gitti sonuc cıktı ama gidemedim virüs girdi arayaCnm bakamıyorum uzun zamandır. Bat yakın mı. Kürtaj dan sonra dr kaç ay korun dedi sana. Birde patoloji ye gittimi senin bişy çıktı mı.
3 ay korun dedi kuzum..patolojiye gitti sonuc cıktı ama gidemedim virüs girdi arayaCnm bakamıyorum uzun zamandır. Bat yakın mı. Kürtaj dan sonra dr kaç ay korun dedi sana. Birde patoloji ye gittimi senin bişy çıktı mı.
Bunları okudukca daha cok umutlanıyorum esimde umutlanma diyobenim arkadasim normal edet gormus sonra diger edet gunu gelmeden boynu agrimis emara girecekmis bi test yapiyim diyo ve sok dr a gidince keseyi gormusler yani cikabilir
az bi ümidim vardı onuda esim kırdıvazgectim bende simdilik
Bunları okudukca daha cok umutlanıyorum esimde umutlanma diyobenim arkadasim normal edet gormus sonra diger edet gunu gelmeden boynu agrimis emara girecekmis bi test yapiyim diyo ve sok dr a gidince keseyi gormusler yani cikabilir
ümitlenip üzülmemi istemiyo oda :)erkekler öyle ama bizim gibi degiller
Aynen benimkisi test aldirmiyor bana mesela evde hic öyle test depom yokümitlenip üzülmemi istemiyo oda :)
Aynen benimkisi test aldirmiyor bana mesela evde hic öyle test depom yokyapıp yapıp moralimi çok kez bozdugum icin
![]()
Daha yenidir seninki biraz usandirsan testleri saklar valla bak bende 1 tane bile yok testEşim akşam bidaha yapsana dedi yapmadım vallapsikolojim bozuldu sabah yapıcam
![]()
Aynen gecen sefer 4. Gun oldu diyosun bekle dayanmaya calis benim şayet gecikmem olursa 7. Gun falan test yaparım esim annem baya usandılar çünkü test mi yapsam dedigimde hep bir ağızdan hayırrrr diyolarEvet bende şaşırıyorum kendime. Gecikmenin 4. Günü yapıcam :)