Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cokk cokk sevindmm kuzum benimm. Rabbim sağlıklı ilerlemeyi kucağına almayı nasip etsinnnKızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyodoktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden
inşallah sağlıkla ilerler gebelik
Bu haberi ilk alanlardan biri olarak duyduğumdan beri dua ediyorum senin içinKızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyodoktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden
Kuzumsun benim senleBu haberi ilk alanlardan biri olarak duyduğumdan beri dua ediyorum senin içinSonunda yazdın ha valla süprizi bozup ben yazacaktım artık
![]()
İnşallah canımmAminn bitanem sana da nasip etsin rabbim inşallah tez zamanda❤
Benim en son göğüs uçlarım çok belirginleşti kuzum kasık ağrım zaten vardı. Bir de herkese ovulasyon testini tavsiye ediyorum asla provramlara inanmayın her ay aynı olmayabiliyoİnşallah canımmbelirtilerin varmıydı
Kız ben senin hastaneye gittiğini bilsem geç mi uyanırdım alarm kurardım inankiKuzumsun benim senlemelinda- olmasa o hastanede saatler nasıl geçerdi ☺☺ Allah hepimize sağlıklı benekler nasip etsinnn
![]()
Yani aslında cok belirti aramaya gerek yok demi :) haklısın kuzum program hep düzenli olarak gösteriyo ama gecikmeler erken olmalar olabiliyorBenim en son göğüs uçlarım çok belirginleşti kuzum kasık ağrım zaten vardı. Bir de herkese ovulasyon testini tavsiye ediyorum asla provramlara inanmayın her ay aynı olmayabiliyo
Kurban olduğum mevlam burada isteyen herkese nasip etsin. Tüm hamilelere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinnKız ben senin hastaneye gittiğini bilsem geç mi uyanırdım alarm kurardım inankiDün de sen her an yanımdaydın insan insana en çok böyle zamanda lazım .Sen bunları bırak Artık düşünme senin düşüneceğin çok tatlı bir şey var
![]()
Kesinlikle. Ben bu ay olacağıma çok inanıyodum ama o ovulasyon testi faciası falan hepsinde vardı bi hayırYani aslında cok belirti aramaya gerek yok demi :) haklısın kuzum program hep düzenli olarak gösteriyo ama gecikmeler erken olmalar olabiliyor
Tebrik ederimmmmm çoooooook sevindimmmKesinlikle. Ben bu ay olacağıma çok inanıyodum ama o ovulasyon testi faciası falan hepsinde vardı bi hayır![]()
Gözün aydın canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahKızlaaarrr değerim 48 çıktıAllahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyo
doktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden
neler cektin beKesinlikle. Ben bu ay olacağıma çok inanıyodum ama o ovulasyon testi faciası falan hepsinde vardı bi hayır![]()
Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde canımneler cektin beama yüzün güldü sonunda
![]()
melinda- banada dua edin kızlar bende bebegime kavusim artık
![]()
Kuzuuuuu gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallah hemen gebelik bilgilendirmesi yap sende takip edelim birbirimizi çok sevindiiimKızlaaarrr değerim 48 çıktıAllahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyo
doktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden
Allah razı olsun kuzummmTebrik ederimmmmm çoooooook sevindimmm❤
Canımsın çok teselli ettin beni allah razı olsunnnnKuzuuuuu gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallah hemen gebelik bilgilendirmesi yap sende takip edelim birbirimizi çok sevindiiim![]()