Amin bitanem cümlemizin inşallahhhhGözün aydın canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin bitanem cümlemizin inşallahhhhGözün aydın canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah![]()
Ne demek canım her zaman allah diğer isteyen herkese nasip etsin inşallahCanımsın çok teselli ettin beni allah razı olsunnnn![]()
Dualarım hep seninle kuzum ama sana tavsiye instagramda takip eden ovulasyon testlerini al bak hemen olacaktır. Hatta @minnakkurabiyelerrr sayfası var Oraya bak bilgi alneler cektin beama yüzün güldü sonunda
![]()
melinda- banada dua edin kızlar bende bebegime kavusim artık
![]()
İnşallah canım inşallahRabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde canım❤
Amin canım benim inşallah büyüteceğiz sağlıkla Allahim nasip edecek bu sefer inşallahKuzumsun benim senlemelinda- olmasa o hastanede saatler nasıl geçerdi ☺☺ Allah hepimize sağlıklı benekler nasip etsinnn
![]()
sağol kuzumm. Zaten ovulasyon sart oluyo artıkDualarım hep seninle kuzum ama sana tavsiye instagramda takip eden ovulasyon testlerini al bak hemen olacaktır. Hatta @minnakkurabiyelerrr sayfası var Oraya bak bilgi al
Tebrik ederimmmmKızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyodoktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden
inşallah sağlıkla ilerler gebelik
Tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyodoktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden
Kuzum benim senin de çok yakında olacak hissediyorum hep dua ediyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin bak benim düşük tehdidim var gebeligimi ögrendigimden beri sevincimi yaşayamıyorum bile inan ki,haftaya hersey belli olacak dedi doktorum. Allahım büyük bize o aciyi tekrar yasatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin dualarımdasin hepneler cektin beama yüzün güldü sonunda
![]()
melinda- banada dua edin kızlar bende bebegime kavusim artık
![]()
Allah razı olsun canımm.Kuzum benim senin de çok yakında olacak hissediyorum hep dua ediyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin bak benim düşük tehdidim var gebeligimi ögrendigimden beri sevincimi yaşayamıyorum bile inan ki,haftaya hersey belli olacak dedi doktorum. Allahım büyük bize o aciyi tekrar yasatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin dualarımdasin hep
Amin inşallah yaAllah razı olsun canımm.
Kötü bişe geçirme aklından güzel düşün canım Allahın izniyle bişey olmıcak. Rabbim korusun bebegini. Haftaya kontrole gidip gülerek cıkcaksın![]()
Birbirimize her zaman destek olacağız canım benim her zaman burda olacağız ❤Kızlar bu topikte ki herkese cok tesekkur ederim o kadar sevdik ki mayıs ayı bitti ama burdayız hamilelerimiz hala burda iyiki sizleri tanımısım![]()
YaaaKızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyodoktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden
Ayy kuzum benim çok çok sevindim Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini insallah saglıklada kucağına almayaı nasip etsinKızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyodoktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden
Korkma canım Allah sağlıkla ilerletsin gebeliğini dua edicem ben de insallah güzel haberle gelceksinKuzum benim senin de çok yakında olacak hissediyorum hep dua ediyorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin bak benim düşük tehdidim var gebeligimi ögrendigimden beri sevincimi yaşayamıyorum bile inan ki,haftaya hersey belli olacak dedi doktorum. Allahım büyük bize o aciyi tekrar yasatmasın sağlıklı gebelik nasip etsin dualarımdasin hep
Çok teşekkür ederim m☺☺tebrikler storycan sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Aminnn kuzummmmTebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin![]()
yaaaaa canımsınnnnYaaa
Coookk sevindimm sağlıklı bir gebelik olsun inşallahhhh sabahtan beri girip çıkıyorum haber var mı diye![]()
Ahh ahhh ne çok kahrımı çektinnnAyy kuzum benim çok çok sevindim Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğini insallah saglıklada kucağına almayaı nasip etsin![]()
, kendim hamile olmuşcasına sevindim inan
![]()
Canimm benimde oyle sari akintim var ???Canım benim hamilelik belirtisi sarı akıntıydı hala da aynı hiç korkma☺