Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim m☺☺

Aminnn kuzummmm

yaaaaa canımsınnnn❤❤❤ Çok teşekkür ederimmm😘😘😘

Ahh ahhh ne çok kahrımı çektinnn😂 sağol minnoşum m❤❤
Kuzum ne kahrı sana yardımci olabildiysem ne mutlu 😍 hatıralarimda olcaksın 🤗 insallah arkandan biz de geliriz :dua: :anneadayı:

Bayanlar benim de adetime 3 gun var. Yarin soktora gidip kan testi yaptiricam. Disci programim var agri kesici kullanamıyorum. En azindan hamile olup olmadigimi ogrenmis olurum. Kasiklarimda ara ara agri oluyor sanki adet olucakmisim gibi ama inanilmazda bir ates basiyor beni. Daraliyorum ilk defa boyle oldum:(

Kızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyo 😂 doktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden 🙏🙏 inşallah sağlıkla ilerler gebelik
Aayyyy tebrik ederim hayırlı olsunnnn 🤗😍
Sağlıkla gelsin 🧿 bu arada Geç yumurtlayınca hamile mi olunuyo 😂 valla orayı anlamadım

Yok geç yumurtlayınca adet de gecikiyo ya onu demek istedim ☺☺ Çok teşekkür ederimmm🙏🙏
Ayyyy anladım bende bu sefer baya geç yumurtladım 2 gün geçti test negatif hiç bir belirti yok göğüslerim falan yumuşacık 🙈😂senin göğüs hassasiyetin var mı peki canım

İnşallah kuzummm dualarım seninleeee
Cok tesekkürler kuzum😍😘 artık hamişsin hareketlerine çok çok dikkat et tamam mı bebisin tutunmaya çalışıyor ona yardımcı ol presenses gibi davrancaksın bu ara 🤗

Ciddi misin bende hiç heveslenmim o zamam bu ay benimde o aekil
Eğer hamilelikle normal adet olanlardan değilsem ben tam olarak kırmızıyı bugün gördüm 😊 hamile değilim canım yeni bat 27 Haziran. Eğer sen sadece çamurumsu oluyorsan kesinlikle bir doktora gördün o şekilde üzerine görme olabiliyor ve 3 ay aynı adeti görebiliyorsun Ya da iltihap olabilir 😊 umutlandırmak istemem ama mümkün.

Eğer hamilelikle normal adet olanlardan değilsem ben tam olarak kırmızıyı bugün gördüm 😊 hamile değilim canım yeni bat 27 Haziran. Eğer sen sadece çamurumsu oluyorsan kesinlikle bir doktora gördün o şekilde üzerine görme olabiliyor ve 3 ay aynı adeti görebiliyorsun Ya da iltihap olabilir 😊 umutlandırmak istemem ama mümkün.
Ama sen gecen ay da bu sekilde olmussun yani demekki olabiliyo. Belirtim yok zaten tek beni süphelendiren karnım o kadar şişti ki dğer hamileliğimde de böyle oldu o yüzden şüphelendim ama belkide sökülemedğim içinde olabilir.

Ama sen gecen ay da bu sekilde olmussun yani demekki olabiliyo. Belirtim yok zaten tek beni süphelendiren karnım o kadar şişti ki dğer hamileliğimde de böyle oldu o yüzden şüphelendim ama belkide sökülemedğim içinde olabilir.
Kuzum sen testini yap bence eger negatifse sökülmen icin doktora bi danışırsın

Geçen ay sadece çamur gibi oldum bugünde öyle başladı 1 saat önce normal olduğumu gördüm rahatladım. Ama karnımda şişlik duruyor ona hala anlam veremiyorum😊

Geçen ay sadece çamur gibi oldum bugünde öyle başladı 1 saat önce normal olduğumu gördüm rahatladım. Ama karnımda şişlik duruyor ona hala anlam veremiyorum😊
seninde asırı sis mi benim normal adet olcagımız zaman ki gibi bi sisme değil

Kızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyo 😂 doktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden 🙏🙏 inşallah sağlıkla ilerler gebelik
Yaaa çok sevindim canım hayırlı olsunn benimde 61 cıkmıştı adet günümde İnşallah sağlıkla bebeğini kucagına alırsın❤️. Burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip olsun inşallah. Ben hala doktora gitmedim perşembe gidicem inşallah keseyi görürüm bende. Banada coraspin verdi kan sulandırıcı hap olarak onu kullanıyorum bir haftadır

Back
X