Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm nasılsın adetin mi geciktii. Birkaç gündür giremedim şimdi gördümm
iyiyim canım. Ben 30nda oldum. Ama adet gibi değildi ama kürtajdan dolayı olabilir mi diyorum. Belirtim felan da yok sadece karnım çok şişti. Diğer hamileliğimde de böyle oldu o yüzden acaba mı dedim ama bilemiyorum

Kızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤️❤️❤️ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyo 😂 doktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden 🙏🙏 inşallah sağlıkla ilerler gebelik
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

iyiyim canım. Ben 30nda oldum. Ama adet gibi değildi ama kürtajdan dolayı olabilir mi diyorum. Belirtim felan da yok sadece karnım çok şişti. Diğer hamileliğimde de böyle oldu o yüzden acaba mı dedim ama bilemiyorum
Ayy hadi inşallahh keşke olsa hamilelik. Bi kanına baktır istersen

Ayyyy anladım bende bu sefer baya geç yumurtladım 2 gün geçti test negatif hiç bir belirti yok göğüslerim falan yumuşacık 🙈😂senin göğüs hassasiyetin var mı peki canım
Yumurtlamanın üstünden 14 gün geçsin kuzum bende de yoktu sadece dün uçları çok çıkmıştı bir de sivilcem çıktı

Yaaa çok sevindim canım hayırlı olsunn benimde 61 cıkmıştı adet günümde İnşallah sağlıkla bebeğini kucagına alırsın❤. Burdaki bütün arkadaşlarımıza nasip olsun inşallah. Ben hala doktora gitmedim perşembe gidicem inşallah keseyi görürüm bende. Banada coraspin verdi kan sulandırıcı hap olarak onu kullanıyorum bir haftadır
Çok sağol kuzum benim rabbim her isteyeni evlat sahibi yapsın inşallahhh🙏🙏 sen de inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine

yarın sabah yapim o zaman varsa cıksın yoksa karnımı patlatmde insin :KK70:
Tabi canım o da rahatsızlık verir insana netlessin kafanda... 2 3 gün yerlesme lekelenmesi yaşayanlar var hem regli tarihinden önce oluyomus ki sen şasırdın erken regli oldum dedin var bunda bi degisiklik insallah sebebi bebistir sana sürpriz yapıyordur 🤗😍

S Storycan bu ay ovulasyon yapmadım ama yapinca etiketlicem seni😍 simdi yorumlama sırası sende hehehe😁 bu aydan umudum olsa gebelik testlerimide yollardım ama 🤭

Tabi canım o da rahatsızlık verir insana netlessin kafanda... 2 3 gün yerlesme lekelenmesi yaşayanlar var hem regli tarihinden önce oluyomus ki sen şasırdın erken regli oldum dedin var bunda bi degisiklik insallah sebebi bebistir sana sürpriz yapıyordur 🤗😍
baya arastırdım normal kanaması olup hamile olanlar bile var :D valla varsa cok buyuk supriz olur.

baya arastırdım normal kanaması olup hamile olanlar bile var :KK70: valla varsa cok buyuk supriz olur.
Yaa o çok tehlikelide adet oluyosun ve hamilesin planlamayan biri icin büyük bir şok olur😁 karın agrısiyla gidiyosun doguma alıyorlar falan :KK17:

baya arastırdım normal kanaması olup hamile olanlar bile var :KK70: valla varsa cok buyuk supriz olur.
Kuzum olabilir anlattıklarına göre sanki ihtimal var gibi benim umudum var açıkçası test var mı evde yoksa alsanıza sabah ilk idrarla yapsana 🤗

Back
X