Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimmmCanım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Kızlar nacizane fikrim ovulasyon testiyle mutlaka yumurtlamayı takip edin, benim gibi bilmediğiniz otlar macunlar sakın alıp kullanmayıneşinize bol bol bitter çikolata ve türk kahvesi yedirin, ilişkiden sonra ayaklarınızı uzatıp bekleyin, hemen tuvalete gitmeyin. Burda ters ilişki falan okudum ama uygulamadım ben o rahmi ters ya da kalp gibi olanlar için etkiliymiş. Manevi olarak ise bol bol meryem suresi okudum, hep dua ettim hem de herkese
etmeye de devam edeceğimm
![]()
Yaaa sana kıyamamOvülasyon da yaptım amuda da kalktım olmadı. Nasipten ötesi yalan :))
evet ya bide insan adet olunca hamile değilim zaten diye herşeyi yapıyo ben 2 gün temizlik yaptım cam sil mutfak dolabı silYaa o çok tehlikelide adet oluyosun ve hamilesin planlamayan biri icin büyük bir şok olurkarın agrısiyla gidiyosun doguma alıyorlar falan
![]()
Amin bitanemmmmStorycan tebrik ederimRabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım
var canım yarın sabah yaparım en azından var mı yok mu düsüncesi giderKuzum olabilir anlattıklarına göre sanki ihtimal var gibi benim umudum var açıkçası test var mı evde yoksa alsanıza sabah ilk idrarla yapsana![]()
Onları cumartesi ben de yaptımevet ya bide insan adet olunca hamile değilim zaten diye herşeyi yapıyo ben 2 gün temizlik yaptım cam sil mutfak dolabı sil![]()
kuzu kac günde söküldün
aynen öyle de düşünüyom Rabbim nasip etcekse hiçbişey olmaz :)Onları cumartesi ben de yaptıminsan kendini endekslemek istemiyo yiyecek ekmeği varsa yaradan verir diyo
Yaaa sana kıyamamO zaman eşinizi baktırın çünkü biz de o da vardı. Varikosel ve morfoloji düşüklüğü vardı. Ben tam 11 aydır deniyorum bakalım bu seferki tutunacak inşallah
bu cok sinir bozucu bi durum valla. Sökülememek2 gün gecikti bu sefer. 3. Günüm bugün yarım saat önce gelmeye başladı
Doktor benim eşime takvide edici bi ilaç verdi içinde herşey vardı. O toparladı onu. Varikosel bizde de vardı 3.5 mm. Morfoloji de 2 ydiCanım varikosel ve ileri hareketlilik de sıkıntı vardı. Ameliyat oldu 1.5 sene önce. Kaç aydır da tekrardan takviye ve keçi boynuzu kürü içiyor. İçi dışı keçiboynuzu oldu :)) denemeye devam hayırlısı :)
Ben de deli gibi süpürge vileda yaptıydım adet belirtilerim bastı bu ay olmadı diyeOnları cumartesi ben de yaptıminsan kendini endekslemek istemiyo yiyecek ekmeği varsa yaradan verir diyo
Maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun seni yormasın Allah ım korusun sizi aminKızlaaarrr değerim 48 çıktı ❤❤❤ Allahıma binlerce şükürler olsun 4 saattir hastanedeyim. Bugün adet günümdü. Ama geç yumurtlamıştım herkes biliyodoktor baktı rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış kist falan yok dedi. İlk göbekten kan sulandırıcı iğnemi oldum her Gün yapacakmışım. Allahım burada isteyen herkese nasip etsin anneliği, hayırlı evladı inşallahhhh. Benim kahrımı çok çektiniz hepiniz hakkınızı helal edin Allah bin razı olsun sizden
inşallah sağlıkla ilerler gebelik