- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.840
- 248
keşke ya ne güzel olurdu bosuna beklememekHemde nasıl keşke tutmadığı zaman erkenden gelse :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke ya ne güzel olurdu bosuna beklememekHemde nasıl keşke tutmadığı zaman erkenden gelse :))
evet canım ben şubatta düşük yaptımCanım sen daha önce hamile kalmışmıydın
Sanırım sen de adet oldunevet canım ben şubatta düşük yaptım
evet canım ama emin olamıyorum yarın bi test yapcamSanırım sen de adet oldunyeni bir bekleyişimiz daha olacak inşllah Haziran ayı yüzümüze Güler
Beni yeni güncel listeye eklersin bat 29 Haziranevet canım ama emin olamıyorum yarın bi test yapcam
Yaa yerim seniKızlar nacizane fikrim ovulasyon testiyle mutlaka yumurtlamayı takip edin, benim gibi bilmediğiniz otlar macunlar sakın alıp kullanmayıneşinize bol bol bitter çikolata ve türk kahvesi yedirin, ilişkiden sonra ayaklarınızı uzatıp bekleyin, hemen tuvalete gitmeyin. Burda ters ilişki falan okudum ama uygulamadım ben o rahmi ters ya da kalp gibi olanlar için etkiliymiş. Manevi olarak ise bol bol meryem suresi okudum, hep dua ettim hem de herkese
etmeye de devam edeceğimm❤
![]()
İnşallah olursun canım korkma bizim burada derlerki akan sudan korkma yani devamı gelir anlamında bu ay olmasa diğer ay mutlaka hamile kalırsın sadece kendini sıcak tut üşütmeevet canım ben şubatta düşük yaptım
İnşallah canım vaktini bekliyoruz elbet bi vakti varİnşallah olursun canım korkma bizim burada derlerki akan sudan korkma yani devamı gelir anlamında bu ay olmasa diğer ay mutlaka hamile kalırsın sadece kendini sıcak tut üşütme
8 gün var daha ya10 gün sonra gördüm. Diğerinde 12 gün sonra idi sanırım. Kaç gün var bata
8 gün var daha yahiç belirtin var mıydı peki canım yani böyle ilk hafta
Valla cnm göğüs hassasiyeti oldu ilk genelikte kasık ağrısı. 2.de hiçbişey yoktu sadece 6 gün kala kasık ağrısı vardı baya ama ilki gibi deildi gaz demiştim hatta. 2 side olmadı tabi ilki boş kese 2.anomali dedi dr kürtaj oldum yolk fazla büyümüştü. Belirtiye takılma fazlada düşünme8 gün var daha yahiç belirtin var mıydı peki canım yani böyle ilk hafta
Evet normal şişlik değil anormal bir şişlik sanki 3 aylık hamile gibi. Normalde zayıf birisiyim göbeğimde yoktur geçen ay böyle bir karnım oluştu hala inmediseninde asırı sis mi benim normal adet olcagımız zaman ki gibi bi sisme değil
evet benimde öyle. Sen test yapmadın mı hicEvet normal şişlik değil anormal bir şişlik sanki 3 aylık hamile gibi. Normalde zayıf birisiyim göbeğimde yoktur geçen ay böyle bir karnım oluştu hala inmedi![]()
Geçen adetim koyu olunca önümüzdeki adet gelmezse yapıcam diye kendimi şartlamıştım çıkmazsa üzülmemek için. Ama bugün kırmızı olduevet benimde öyle. Sen test yapmadın mı hic
Bende mi yapmasam bosuna o zaman.Geçen adetim koyu olunca önümüzdeki adet gelmezse yapıcam diye kendimi şartlamıştım çıkmazsa üzülmemek için. Ama bugün kırmızı oldu![]()
İnşallah bebiştir kuzum o zaman çünkü benim hamileliğimi öğrenmeden önce sarıydı hala sarı devam ediyor enfeksiyon falan da çıkmadı şükür güzel haberlerdir inşallahCanimm benimde oyle sari akintim var ???
Bebişko yerleşmesin sakınKızlar sanırım bende adet olacağım.Çamaşırıma dün gece ve bir iki saat önce kahverengi bir şeyler oldu .Peçeteye gelmiyor ama sanırım sökülmeye başladıÇift çıkan dört testi üreten firmaların sahiplerinin annelerinin ellerinden öpüyorum
![]()