- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bir kere 5 gün olmadım test yaptım negatif akşamına regl olmuştumcumaya cok var yaaa :)
Sanki ne varsa ailesi babası olacaksın dimiiiiutanıyolar bide :)
O zaman bekle canımm. Emin olmak istiyosan. Ama evde test varsa yap nolcak ki öğrenmiş olursunAma bir kere 5 gün olmadım test yaptım negatif akşamına regl olmuştum![]()
hiiçççç yaniiiSanki ne varsa ailesi babası olacaksın dimiiii![]()
Ohh yarsın sakın adet yaklaşıyo diye değerlendirmeyi bırakma
Kuzum bu ay onu kullandım yalan yanlış bişeyler çıktı ama bana iyi geldiİyi akşamlar kızlar bu ay ovulasyon testi yapıyorum ilk defa laboquıck marka güvenilir mi, doğru sonuç veriyor mu?
Geçen seneden kalma labaquick. Ama bence instagramda sizin kontrollerinizi yapan ovulasyon testi satan sayfalar var oraya bakabilirsinizTesti hangi marka kullandin canim
Canım haziran 15 batım benim daha var eşim keçiboynuzu kaynatıp içiyor bu ay. Geçen ay gün aşırı denedik olmadı açıkçası umutluydum gün kaçırmadım için. Bu ay saldım pek deneme de olmadı kısmet veren Allah tek güne de verir bakalım hatime basladım dualara katılıyorum zaman çabuk geçiyor
Evet ben hep bu marka kullanıyorumİyi akşamlar kızlar bu ay ovulasyon testi yapıyorum ilk defa laboquıck marka güvenilir mi, doğru sonuç veriyor mu?
Ben çok memnundum canım sonuç da verdi şükürİyi akşamlar kızlar bu ay ovulasyon testi yapıyorum ilk defa laboquıck marka güvenilir mi, doğru sonuç veriyor mu?
İnatla test almıyorumO zaman bekle canımm. Emin olmak istiyosan. Ama evde test varsa yap nolcak ki öğrenmiş olursun
İnşallah olmazsın canım belirtilerinde varİnatla test almıyorum
Biraz olumsuzluktan tırsıyorum
Tutabilirsem kendimi perşembe alacağım tabi olmazsam tatlım
Korkmayın, korku kötü enerji veriyor insana.Allah yardımcınız olsunMerhaba. Üyeliğim eski fakat uzun yıllar sonra bugün ilk girişim. İlk evliliğimden 10 yaşında bir oğlum var. 2.evliliğimi yapalı 11 ay oldu. Ve eşimin ilk evliliği. Yaşımız geçmeden çocuk sahibi olmak istiyoruz. Fakat dahaca olmadı. Eşimde sorun çıkmadı şükür. Ben bugün alttan muayene oldum. Adetimi bekliyorum 2 hafta var. Adetimin 3. Günü ayrıntılı tahlil vermeye gideceğim ve sonrasında doktor gerekirse rahim filmi çekeriz dedi. Dua ediyorum İnşaAllah gerek kalmaz. Bana çok zor geliyor. Bugün ki muayeneden sonra düşünmek bile istemiyorum. Hayırlısı olsun ama İnşaAllah gerek kalmaz. Rabbim İsteyen herkese ve bana da bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder İnşaAllah
Var ama sen de biliyorsun aynı belirtilerİnşallah olmazsın canım belirtilerinde var
Bisey sorabilirmiyim ilk idrarla ovulasyn testi yapilmio bunu biliyorum esim 7 gibi gidiyo otomatik wc ye gidiyorum uyuyorum tekrar 9 10 11 gibi kalkiyorum o zmn ovulasyon testini yapsam olurmu ? Ilk idrar gibimi oluyo uyudugum icin yoksa sorun olmazmi ?