• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne yapıyorsun canim ben bugün doktora gidicem öğleden sonra bakalım ne olacak
İyiyim canım ne yapayım sabah bulantıları gece bulantıları onlarla uğraşıyorum sen nasılsın ne yapıyorsun 🥰 ay bebişi mi göreceksin tarama için mi gidiyorsun kuzum

hahaha niye seneye düşünüyosunn
Çünkü daha yeni tazecik evliyim 🤣🤣🤣🤣🤣ve evimizin yapılmasını bekliyorum kuzu.bitmedi . Gerçi bitse de hazır değilim şuan .

Çünkü daha yeni tazecik evliyim 🤣🤣🤣🤣🤣ve evimizin yapılmasını bekliyorum kuzu.bitmedi . Gerçi bitse de hazır değilim şuan .
yaa evine geçip planlıyosun yani :) hazır olduğun zaman düşün zaten canımm. İnşallah sağlıklı bi şekilde nasip olur vaktinde :KK36:

yaa evine geçip planlıyosun yani :) hazır olduğun zaman düşün zaten canımm. İnşallah sağlıklı bi şekilde nasip olur vaktinde :KK36:
İnşallah kuzu azcik pkos var bende
bakalım kaç postada hamile kalacam istediğim zaman hemen olacak mi🤣🤣🤣

Testim aynı dünkü gibi çıktı. Bugün çatlamanın üstünden 12.gün.ovulasyon testi yapıyordum. Olsa daha net olurdu sanırım. Bu incecik hayalet çizgi yalancı pozitif galiba 😔

Eklentiler

• 2FED22F0-6143-433C-B741-890EB942E973.webp
    2FED22F0-6143-433C-B741-890EB942E973.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 2DF6B81E-5B63-4C92-B6AD-7FD1DBBCE62A.webp
    2DF6B81E-5B63-4C92-B6AD-7FD1DBBCE62A.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 4CC01AE9-203B-4850-8082-06FBE0EFDD92.webp
    4CC01AE9-203B-4850-8082-06FBE0EFDD92.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 50
Testim aynı dünkü gibi çıktı. Bugün çatlamanın üstünden 12.gün.ovulasyon testi yapıyordum. Olsa daha net olurdu sanırım. Bu incecik hayalet çizgi yalancı pozitif galiba 😔
hemen çıktı mı canım

olabilit benim de 12. Gün böyle çıkmıştı

Bugün bat günü hiç olacak gibi değilim ben catladıgı günü 1.gün olarak saydım. Acaba yalnıs mı saydım kızlar ertesi gün mü 1.güm kabul edicek tim

Bugün bat günü hiç olacak gibi değilim ben catladıgı günü 1.gün olarak saydım. Acaba yalnıs mı saydım kızlar ertesi gün mü 1.güm kabul edicek tim
test yapsana kuzum

İnşallahhh senden de duycazzz iyi haberleri kuzum, yumurtlamam geçti diye bırakma ilişkiye devam et bence ❤ Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, üzülmesin kadınlarımız🙏🏻 ❤ Bu psikolojik mücadeleye girmesin kimse 🙏🏻
Amin kuzum inşallah ben de aranıza katılabilirim 😍 aynen devam ettik iliskiye insallah bu sefer gelir bebişimiz :dua: :anneadayı:

Back
X