• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaset test al canım erken gebelik testi kullanmadım ben ama fark eden birşey olmuyor varsa çıkıyor zaten miratech var o 15 ken beta çıkarıyor güvenilir
Çok teşekkür ederim canım inş vardır da alırım çoksa göreceğiz bakalım🥰

Aynen canım en başından beri ve hala da devam ediyor hatta enfeksiyon sanmıştım ben ama değilmiş şükür yoksaaa sende de mi var kuzum🥰🥰
Evet canımm. Senin ne zamn basladı akıntım bide yoğunlugu nasıl. Bazka belirtin varmıydıı benim bat 6 gün var

Kızlar idrar rengi de cok önemli bence. Ben hamile oldugumu öğrendiğimde idrarımın rengi çok koyuydu koyu turuncu gibi. Geçen ay sökülemeyince de test yaptım ya o zaman idrarımdan bile anladım hamile olmadıgımı cünkü acık renkti :D

Canimm benim kide söylemesi ayip koyu renk turuncu gibi , 11. de yumurtladiysam 25.-26 . Gün adet günüm sanirim 7 günüm falan var program 29 u gösteriyo ama erken olucam yumurtlamaya göre ovulasyon testi negatif o yüzden hamilelik testi ypmiyorum ama bende keciboynuzu kürü kullandim insallah tutmustur

Canimm benim kide söylemesi ayip koyu renk turuncu gibi , 11. de yumurtladiysam 25.-26 . Gün adet günüm sanirim 7 günüm falan var program 29 u gösteriyo ama erken olucam yumurtlamaya göre ovulasyon testi negatif o yüzden hamilelik testi ypmiyorum ama bende keciboynuzu kürü kullandim insallah tutmustur
o zaman olabilir kuzum benim ki açık renk ben ümidi kestim birazcıkk

Senin dilin neyden yandı ben hatırlayamadım kuzum? Eşlerin de beslenmesi çok önemli canım sperm dölleniyo sonuçta biz eşim için gitmekte geç kalmışız yani allahtan büyük bişe değil hız sorunu da işte sperm ilerleyemiyor olmuyor iste 🙄 çakşır kullansın ek olarak doğal besinlere sarın bence başka bitkisel bişe düşünme bence yani sen bilirsin tabi

Ayni sorun bizdede vardi oglumda tüp bebek demislerdi ama keciboynuzu kürü, selen e vitamini kullandik allaha cok sükür oglum 4.5 yasinda 🤗 gercekten bu otlarin faydasi var özellikle keciboynuzu kürünün bu ayda ona basladik bakalim vok merak ediyorum sonucu 🙈

o zaman olabilir kuzum benim ki açık renk ben ümidi kestim birazcıkk

Insallah kuzummm rabbim cümlemize tattirsin artik 🤲🤲 oglumda doktor tüp bebek dediginden olmuyo diye öyle belirti aramadim bi hatirladigim adetime 1 hafta kala pizza yerken peynir kokusu koyun kokusu gelmisti burnuma 😂😂😂 hani olmuyo ya süphelenmedimde bunda ariyoruz belirti iste ama doktor gününe kadar yine devam küre 😍

Kızlar bu ay eşim çakşır kullandı ve beslenmeye aşırı dikkat ettik eğer olursa buna yoracağım 😂 birazda o yüzden umutluyum bu ay sanki çakşıra güveniyorum ileri hız da filan etkisi var dediler eşim de de hız sorunu vardı zaten bakalım hayırlısı yarın göreceğiz
Bizde bu ay çakşir suyu kullandik. Kökünü kaynattim sogutup hem esime icirdim . Hemde kendim ictim .. bakalim 😣😣

Kendim soğan suyu yapıp içtim prolaktini yükselttim ondan korkuyorum böyle seylerden ben de ama esim hepsini yapmak istiyor ona dicem zararı falan olur Allah korusun.. aynen dogal beslenmeye dikkat ediyoruz ama hareketlilik %38 e çıktı ancak 🤷🏻‍♀️
Canim +4 ileri hareketlilik mi %38 ?

Mnkpnda Mnkpnda epeydir görünmüyor kizlar nerelerde acaba 🤔

Canim +4 ileri hareketlilik mi %38 ?
Yok canım ileri hareketlilikte maksimum %14 gordük. Bu toplam hareketlilik %38 e çıktı ilk testimzde %23 dü toplam hareketlilik

Back
X