• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimm bende 2 yil ugrasmayla sonunda doktora gitmistim , 3 doktorun 3 üde esimde sorun var demisti ve asilama bile degil direk tüp demislerdi , son randevumuzu yumurtlama gününe denk geliyo diye iptal etmistim 10 gün sonraya almistim yine gittik yine ayni seyi dedi esimde hiz ve bas anormalisi var demisti ama o iptal ettigim hafta hamile kalmisim kürlerle vitaminlerle 3 ay kullandi esim o kürü keciboynuzu ve ek vitaminler simdi oglum 4.5 yasinda 2. yi istiyoruz yine ugrastirvak sanirim yine basladim küre yani demem okii randevunna kadar birakma kür yap esine ek vitamin var onu ver hatta Almanyadayim ben doppelherzin erkekler icin olan vitaminini kullaniyo esim o simdi türkiyedede var onu ver yan etkisi yok keciboynuzu özü ver , kürünü yap insallah olurr bende bu ay denedim heycanla bekliyorul bakalim 🤗
Ne guzel kuzum Rabbım evladını bagışlasın ❤️ inşallah ikinci bebeğine cok beklemeden kavusursun 🙏🏻
2 yıldır devlette Gıttıgımız doktor lar sorun yok dedı yolladı, ben yine de eşime çaksır ve coban cokerten suyu aldım onları kullanmıştı gecen ay.. Ben de ınofolıc kullandım sogan suyu ıctım yine olmadı.. Nasipten öteye gidilmiyor maalesef.. Söylediğin vitamın de bakayım aynı isimle mi geciyor dur Türkiye'de acaba

İnşallah kuzum olumsuluk düşünme sen emin değilsin ki ovulasyon testiyle ben gördüğüm için emindim... Rabbim inşallah nasip etmiştir kuzum :dua: :anneadayı:
Amin canım bilmiyorum ki negatifi göre göre de kan vereceğim ama hayırlısı bakalım yazarım zaten🥰

Back
X