• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25-26 si ozaman bat benim ... canimm simdi 25-26 sinda olmazsam ozaman mi günüm gecmis oluyo ? Yoksa gecen ay 2 haziranda olmustum yine emin olmak icin 2 temmuzu mu beklemeliyim ? Ben hic gün gecme olayi olmadi ya valla rast geöe test yapiyorim 🙈
Yok kuzumm 25 26sı olmazsa günün gecmiss oluyoo 😊 diğer ayla alakası yok

Birde canimm simdi normal test yapsam cikmaz dimi ? Bitane erken test aldim onun icinde cok erken dimi adetten 4 gün önce yapmam lazim yada en kesini adet günü sanirim
erken gebelikte cıkabilir canım ama emin olmak icin bence bekle

Kızlar merhaba 3 gündür ovulasyon testlerim böyle ne zaman silikleşmeye başlıyor bu normal mi

Eklentiler

• 22B7BBBB-15D3-42BD-9863-A0819AA756C8.webp
    22B7BBBB-15D3-42BD-9863-A0819AA756C8.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 25
Sabahı mı beklemeyim kuzum sence yoksa akşama yapayım mıııı🥰 içimden bir ses dürttü beni burda da yabancıyım henüz navigasyonla eczane aradım bulamadım sonra googlden birinin numarasını aradım eve getirdiler 😅😂
Ahahhah eve gebelik testi getirtmek mi bunun bir üst level ı daha yok kuzum alkışlıyorum 😂👏👏 sen üstüne görmeden süpheleniyorsun o yüzden şimdi de yapsan çıkar diye düsünüyorum canım

Heh tamam süper vallahi su gün gecme olayini hic yasamadim bilmiyorum 😂😂ne komik 🙈 saoll kuzumm ben ozaman beklim zaten alistik beklemeye pek ümidim yok ama bakalim hayirlisi 🤗
Bnimde yok kuzum ama cıkmadık candan ümit kesilmezmişşş :)

Sabahı mı beklemeyim kuzum sence yoksa akşama yapayım mıııı🥰 içimden bir ses dürttü beni burda da yabancıyım henüz navigasyonla eczane aradım bulamadım sonra googlden birinin numarasını aradım eve getirdiler 😅😂
Hahaha wayyy beee 😍 hemenn yapp hemnn bu kadar aziim ve emekk

Ahahhah eve gebelik testi getirtmek mi bunun bir üst level ı daha yok kuzum alkışlıyorum 😂👏👏 sen üstüne görmeden süpheleniyorsun o yüzden şimdi de yapsan çıkar diye düsünüyorum canım
Ahahahahah😂😂😂😂 sağolsunlar ama getirmeyiz demediler eşim nöbete gitti geçen gün istedim ondan çok takıyorsun diyip almamıştı eğer olurda çift çizgi görürsem ona da süpriz olur ama Allahımmmm inşallah görürüm 3 saat olsun da kuzum çişimi tutuyorum 🤣🤣🤣🤣

Back
X