• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynı ha oldum olucam diye bakıyorum olmuyorum :( test yapıyorum negatif.. akşam kana baktırmak istiyorum ya çıkmaz mı ki ? Hani beta hcg diyorlarya düşük sayı bile olsa çıkmaz mı varsa yoksa bilelim hastalığım ilk defa böyle oldu ama testler üzdü beni :( negatif silik olsa bile sevinirdim kesin
[/QUOT
Zenna naptın kan testi yaptınmı?

evet cok haklisin canim.. yazik dedigin gibi annen zaten yapmis zamaninda buyutmus beslemis simdide artik yani dinlenmek istiyor kadincaz one oyle belesten gecim kaynanamin yanina kendi anasi yokmu bilmiyorumda simdi ölmustur filan bosuna bisey demeyimde
Ben şimdi düşünüyorum çok büyük bi problemim olmazsa kendim büyütürüm cocugumu hani ilk zamanlar yardım alırsın ama. Kendini geri cekipte cocuga da baktırtmazsın kimseye. Kendi anneside yasıyo ama onunda annesinin cok tarla işleri olıyo

Ben şimdi düşünüyorum çok büyük bi problemim olmazsa kendim büyütürüm cocugumu hani ilk zamanlar yardım alırsın ama. Kendini geri cekipte cocuga da baktırtmazsın kimseye. Kendi anneside yasıyo ama onunda annesinin cok tarla işleri olıyo

haklisin canim ilk basta yardim evet ama normalde cok zor durumda degilse kendisi bakmasi lazim aslinda

Kızlar maalesef
image.webp

Kızlar merhaba bende bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Gün gebelik testi yaptım silik çıktı iğnenin etkisi geçmemiş sanırım aranızda bu şekilde olup gebe kalan oldu mu

Eklentiler

• 5FD87FCB-2FD8-4B33-9C71-28C99AE8C30A.webp
    5FD87FCB-2FD8-4B33-9C71-28C99AE8C30A.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 48
Back
X