• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eczhnm eczhnm M -Murphy Slm kızlar ben bugün doktora gittim perde yokmuş bende sadece y şeklindeymiş. Perde olduğunda septum saptandı diyorlarmış galiba. Ameliyata gerek yok dedi. Yapabiliriz ama tehlikeli hamile kalınca rahme dikiş atmayı tercih etsek daha iyi dedi bakalım hayırlısı.
Aa iyi o zaman canım sanırım daha basit bişey, inşallah biran önce hamile kalırsın 😘

Kızlar merhaba bugün tüp bebek için doktora gittim. Eşimin sonuçlarını kendi sonuçlarını gösterdim muayene oldum. Herşey normal bir sıkıntı yok dedi. Hemen tüp bebek önermedi. Bu ay ovülasyon takibi yapacağız hocayla. Bana letu, çocuk aspirini ve foliyot diye bi vitamin başladı. 5 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Bunları ilk defa kullanacağım hakkında bilgisi olan varmı :)) eğer bu ayda olmazsa ozaman hsg çekilip ardından aşılama yapılacak bakalım neler bekliyor beni :)
Canım hayırlı olsun inşallah tedavin çok güzel geçer ve bebeğini kucağına alırsın, en azından artık elinden geleni yapıyorsun takdir Allahtan 😊

İyiyim bende çok şükür. Biraz hamilelik depresyonuna yakalandım galiba sürekli bi moral bozukluğu içerisindeyimde geçer tabi. Çalışmalar devam mı :)
Yaaa hormonlardan oluyordur üçüncü aydan sonra geçiyor diyorlar az sabret 😍
Bu ay ara verdim canım ben rahimde perde vardı onu aldırcam sonra tam gaz devam 😂

Yaaa hormonlardan oluyordur üçüncü aydan sonra geçiyor diyorlar az sabret 😍
Bu ay ara verdim canım ben rahimde perde vardı onu aldırcam sonra tam gaz devam 😂
Hayırlısı olsun canımm. İnşallah hepiniz en kısa zamanda bebeklerinize kavusursunuz dualarımda unutmuyorum :). Geçen kayınvalidemde konuştuk benim stres yaptıgım zamanları o bile diyor valla stres cok etkiliyor diye. Onunda stresten iki sene olmamış düşün

Kızlar, sizin de tema renkleri kendılıgınden degısıyor mu, sürekli kırmızı oluyor yaa değiştirip değiştirip duruyorum

Canım hayırlı olsun inşallah tedavin çok güzel geçer ve bebeğini kucağına alırsın, en azından artık elinden geleni yapıyorsun takdir Allahtan 😊

Aynen kuzum hayırlısı olsun hakkımızda 🙏

İnan her regl oldgumuzda hepimiz cok üzülüyoruz ama yinede güclü kalmaya calısıyoruz yeni ay yeni umutlar.
Bazen hic inanacım kalmıyo bazen de olcak inanıyorumm diyorum. Tavsiyem aglamak istediginde agla icine atma. Ama sonra yeniden toparlan.
Dün çok ağlamak istedim ama eşim kızar ve daha fazla üzülürdü benden o yüzden tuttum. Bu kadar moral bozukluğu yeter bence yeni ay yeni umutlar inşallah ☺️ pes etmek yok belki de güzel haberlere çok yaklaştık ☺️

Kızlar merhaba gece normal kaset gebek testi yaptım bu şekilde çıktı çatlatma iğnemin 10.günü sizce koyulaşır mı geçen ay hayalet çizgi çıkmıştı

Eklentiler

• 348DADA0-3DE4-4993-B275-00CDA19A29A1.webp
    348DADA0-3DE4-4993-B275-00CDA19A29A1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 50
Back
X