• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım eğer akıntından anlıyorsan akıntı gelen gün de başlayabilirsin ama ilk kez kullanıyosun ya döngünü bilmek adına bitince başla bence
yumurtlama dönemine girince akıntım cogalıyo kuzum en azından bi kaç gün daha geçsin öyle başlarım😊

Benimkinin de kaç sene olmamış ama bana ısrar edip duruyor bak sinir oldum şimdi 😂

Benim de şuan kırmızı oldu kuzu 😊

Canım ben de öyle yapıyordum adetlerim 4 senedir çok düzenliydi son iki ay adetten hemen sonra yumurtladım bence hemen başla 😊
Birileri kurcalıyor sanırım renkleri 😂😂😂

Bu ay bızım son denememiz artık ☺ gelecek ay ayrıyız memlekette olcam sonra da tasıncaz eylule kadar pistlerden cekilcem 😂
ayy inşallahhh son denemeniz de çok güzel haber alırsınııııızzz canii gönülden diliyorum bunuuu :KK200:

ayy inşallahhh son denemeniz de çok güzel haber alırsınııııızzz canii gönülden diliyorum bunuuu :KK200:
Nasip artk kuzum, ama pek de ümidim yok 27 ay olmadı sımdı mı olcak modundayım, inşallah buyuk surprız olur

Ilk gebelik testimi dayanamayarak yaptim, regle 5 gun var... biraz silik de olsa çift cizgiyi gordum... Ama sevinmeye korkuyorum malum catlatma ignesi yaptim, bu gun 9. Gun.. Allah hakkimda hayirlisini versin, sabredecegim bir kac gun daha, kosa kosa dr'a gitmeyecegim.. bakalim yarin cizgi koyulasir mi?? Gunahsiz agziniz ile duanizi eksik etmeyin olur mu

Cnm yara olunca kanama oluyor ama kahverengi değil pembe kırmızı ve her ilişkide olurdu korkulacak birsey de değil bende vardı hayıt kullandım 2 ay bitti gitti mesela. Ama seninki ne acaba senin kullandığın kürlerden olur mu arastırdın mı cnm. Keske doktora gidebilsen anlardın
Bende de doktor yara var dedi heran regl olabilirim fitil de kullandım 15 gün az önce ilişkiye girdik hafif kanlı akıntı vardı ilk defa yaradan sanırım nasıl geçti yaran

Kızlar Üstteki bugün öğlen saat 12.00 de yaptığım alttaki dün gece 00.30daki koyulaşma var mı sizce yoksa aynı

Eklentiler

• 49D76B58-EEA1-4045-B933-388F53FAA938.webp
    49D76B58-EEA1-4045-B933-388F53FAA938.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 49
  • E26AF3F0-B700-4981-84EE-658916D3136E.webp
    E26AF3F0-B700-4981-84EE-658916D3136E.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
Back
X