- Emoji Skoru
- 10.955
- Puanlar
- 248
İstemiyosan önlemini alcaksın 3 korunma yöntemi uygulıcaksın gerekirse. Yine olduysa bunlara rağmen o zaman da Allah demekki bi evlat daha nasip ediyo sana. Millet bi tane bile olsa yeter diye neler yapıyor. Herkesin imtihanı o kadar farklı ki. Yengem de hamile dün bi akrabamız bişe duydum gözün aydın yazmış oda utanan emojiden göndermiş bana anlatıyo bende böyle emoji attım felan. O kadar sinirlendm ki. Attıgın mesaja kadar neden gözüme sokuyosun ki? Bana isimli emzik fotografları gösteriyo hediye alim dedim felan diyo ben krndime alırım olmazsa diyo.yengem hastaneye gitmisti gecen hafta kadini biri ile beraber girmis muaneye biri hazirlanirken diyerini muane ediyor devlet kadin 4 cocugum var demis dr da besinci yolda demis kadin istemiyordum hocam falan demis nediyorsun sen haftaya gel cinsiyet belli olur 3 ayi gecmis yapilacak birsey yok demis.anlamiyorum ya cocuk kimildiyor neredeyse 4 kere dogum yapmis nasil anlamamis bizde gozumuz sisise hamilemiyiz diyoruz bazen insan kiskanmiyor degil hani allah olmayanlara aratmadan versin istemeyenlere ayar oluyorum ozaman bilmem nede yapmayacaksin zevkine tedbiri al kazayada hersey allahtan diyecen saglik sorunun varsa birsey diyemeyecem rabbim yardim etsin
anlamiyorum ya cocuk kimildiyor neredeyse 4 kere dogum yapmis nasil anlamamis bizde gozumuz sisise hamilemiyiz diyoruz bazen insan kiskanmiyor degil hani allah olmayanlara aratmadan versin istemeyenlere ayar oluyorum ozaman bilmem nede yapmayacaksin zevkine tedbiri al kazayada hersey allahtan diyecen saglik sorunun varsa birsey diyemeyecem rabbim yardim etsin