• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaar bu sabah yaptim testi bu sekilde cikti. 5 gun gecikmem var. Acaba pozitif mi ya cok heycanlandim. Hatalidir diye korkuyorum

Eklentiler

• 20200707_071506.webp
    20200707_071506.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 82
Kizlaaar bu sabah yaptim testi bu sekilde cikti. 5 gun gecikmem var. Acaba pozitif mi ya cok heycanlandim. Hatalidir diye korkuyorum
Hayırlı olsun. Gayet iyi görünüyor ikinci çizgi. Sağlıkla ilerler inşallah.

Yok yaw, 5 gun olmus duzensizlik yoksa hayirli olsun diyelim :))
Aayyy insallah ya ogle yemegi molamda gidip vericem kan. Bir kac kisi cok umutlanma dedi ama :) daha oncede gecikmem oluyordu fakat test hic boyle cikmiyordu hep tek cizgi oluyodu ve 2 3 aydir falan gecikme olmadi

Insallah canim cok gecmis olsun, perde ne oluyo?
Cnm boyle rahim içinde küçük bir kısım oluyo perde gibii bölüyor kımı cok büyük oluyo gebeliğe bile engel oluyor ya da erken doguma ama benım kı cok küçükmüş cünkü ben 2 kere hamıle kaldım ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim sanırım o perdeye yakın turundugu için kalbı durmuş ama oğlumu 38 haftalıkken kaybettim ama onun sebebı yok hakkımızda hayırlısı böyleymiş 😔yenı gebelık olmadan alacaklar işte

Aayyy insallah ya ogle yemegi molamda gidip vericem kan. Bir kac kisi cok umutlanma dedi ama :) daha oncede gecikmem oluyordu fakat test hic boyle cikmiyordu hep tek cizgi oluyodu ve 2 3 aydir falan gecikme olmadi
Ay o umutlanma dıyenlerden uzak dur, cızgıyı goremeyecek kadar kör mü bunlar.. Kıskanclar

Batları geçen, bat günü olan bi sürü kişi var, bizi merakta bırakmayın kızlar ❤️😇
Biri hamile kalınca pozitif enerji dolu oluyor buralar.. 🌸

2 gun kala test yaptim negatifti. Bugun geciktim, tum belirtiler vardi ama ben umidi kesmistim... Bu mesajiniz "acaba" dedirtti.
Kasik agrisi, goguslerim sis ve cok aciyor, yastigi gorsem uyuyacak gibiyim, kahvekoligim ama su aralar midemi bulandiriyor kokusu tadi... Ama bilemiyorum iste 6 ay negatiften sonra umutlanmaya bile cekiniyorum. Hayirlisi...
İnşaAllah hamilesin dir canım.. Rabbim gönlüne göre versin bir kaç gün geçtikten sonra testini yenile hayırlı haberler alırsın inşaAllah bizimlede paylaş mutlaka :)

Back
X