Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaw, 5 gun olmus duzensizlik yoksa hayirli olsun diyelim :))Kizlaaar bu sabah yaptim testi bu sekilde cikti. 5 gun gecikmem var. Acaba pozitif mi ya cok heycanlandim. Hatalidir diye korkuyorum
Hayırlı olsun. Gayet iyi görünüyor ikinci çizgi. Sağlıkla ilerler inşallah.Kizlaaar bu sabah yaptim testi bu sekilde cikti. 5 gun gecikmem var. Acaba pozitif mi ya cok heycanlandim. Hatalidir diye korkuyorum
Acaba değil belirgin pozitif, bence kan verin hayırlı olsunKizlaaar bu sabah yaptim testi bu sekilde cikti. 5 gun gecikmem var. Acaba pozitif mi ya cok heycanlandim. Hatalidir diye korkuyorum
Aayyy insallah ya ogle yemegi molamda gidip vericem kan. Bir kac kisi cok umutlanma dedi ama :) daha oncede gecikmem oluyordu fakat test hic boyle cikmiyordu hep tek cizgi oluyodu ve 2 3 aydir falan gecikme olmadiYok yaw, 5 gun olmus duzensizlik yoksa hayirli olsun diyelim :))
Aayyu umarim yaa gercekten cok mutlu oldum sizin boyle demeniz beni daha cok mutlu ediyi umarim gerceten vardirHayırlı olsun. Gayet iyi görünüyor ikinci çizgi. Sağlıkla ilerler inşallah.
Ogle yemegi molamda gidip vericem kan hemen ozeldeAcaba değil belirgin pozitif, bence kan verin hayırlı olsun
Yok tatlım ya ben artık asla belirti aramıyorum zaten, yoksa sürekli bişeyler buluyorumAynen bekliyorum bakalımsankim bi kaza oldu demistin yokmu belirtin falan
![]()
Cnm boyle rahim içinde küçük bir kısım oluyo perde gibii bölüyor kımı cok büyük oluyo gebeliğe bile engel oluyor ya da erken doguma ama benım kı cok küçükmüş cünkü ben 2 kere hamıle kaldım ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim sanırım o perdeye yakın turundugu için kalbı durmuş ama oğlumu 38 haftalıkken kaybettim ama onun sebebı yok hakkımızda hayırlısı böyleymişInsallah canim cok gecmis olsun, perde ne oluyo?
Baya baya ben burdayım diyor bebişinKizlaaar bu sabah yaptim testi bu sekilde cikti. 5 gun gecikmem var. Acaba pozitif mi ya cok heycanlandim. Hatalidir diye korkuyorum
Ay o umutlanma dıyenlerden uzak dur, cızgıyı goremeyecek kadar kör mü bunlar.. KıskanclarAayyy insallah ya ogle yemegi molamda gidip vericem kan. Bir kac kisi cok umutlanma dedi ama :) daha oncede gecikmem oluyordu fakat test hic boyle cikmiyordu hep tek cizgi oluyodu ve 2 3 aydir falan gecikme olmadi
İnşaAllah hamilesin dir canım.. Rabbim gönlüne göre versin bir kaç gün geçtikten sonra testini yenile hayırlı haberler alırsın inşaAllah bizimlede paylaş mutlaka :)2 gun kala test yaptim negatifti. Bugun geciktim, tum belirtiler vardi ama ben umidi kesmistim... Bu mesajiniz "acaba" dedirtti.
Kasik agrisi, goguslerim sis ve cok aciyor, yastigi gorsem uyuyacak gibiyim, kahvekoligim ama su aralar midemi bulandiriyor kokusu tadi... Ama bilemiyorum iste 6 ay negatiften sonra umutlanmaya bile cekiniyorum. Hayirlisi...
Masaallah hayırlı olsunKizlaaar bu sabah yaptim testi bu sekilde cikti. 5 gun gecikmem var. Acaba pozitif mi ya cok heycanlandim. Hatalidir diye korkuyorum
Neden kanla karıştırdınız anlamadimKizlar kan ile idrar karistirdim by cizgi cikti sizce varmi
Iyi yapiyosun canim bende oyle belirtiler oldu sonuc negatfti psikolojik oluyorYok tatlım ya ben artık asla belirti aramıyorum zaten, yoksa sürekli bişeyler buluyorum![]()