• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya ben ağustosta evlendim geçen yıl kasım ayında çamaşırıma yeşilimsi sarımsı çok yoğun bir akıntı gelmesiyle doktora gittim vajinamın yanmasından oturamıyordum sonra doktor enfeksiyon ve yoğun iltihap var dedi 6 ay boyunca sürekli gittim doktra en son da geçmiş demişti bidaha gitmedim birde corona olayı girince zaten gidesim gelmedi ilişkiden sonra eşimle bir yanma bir kaşıntı delircek gibi oluyorum hiç mutlu olamıyorum sebebini bilmiyorum doktorda enfeskiyon varken çocuk olmaz demişti korkuyorumda en son geçti deyince çok mutlu olmuştum ama şimdi yinemi başa döndüm diye çok üzülüyorum soğan kürü uyguladım geçen ay şimdi yine başladım :KK43:
Çok zor bir durum haklısın, eşinle ortak mı tedavi oldunuz bazen eş kaynaklı olabiliyor mantar tedavisini ortak başlatıyolar

Çok zor bir durum haklısın, eşinle ortak mı tedavi oldunuz bazen eş kaynaklı olabiliyor mantar tedavisini ortak başlatıyolar
evet birlikte gittik en son artık doktor onada bir hap verdi tek kullanımlıktı ama sonra birde krem verdi ikinizde sürün dedi kontrole gittik geçmiş dedi hormon testi yaptı bana yumurtalıkların gayet sağlıklı dedi hatta eşimede sperm testi yapıldı gayet iyi çıktı eşimde enfeksiyon varsa onu nasıl öğreneceğiz peki?

Güzel haber alan herkesi tebrik ederim. Çok güzel ve sıkıntısız bir Hamilelik geçirirsiniz inşallah. Darısı hepimizin başına.❤

Kizlaaaaaarrrrrr sanirim icimde buyuyen bir minik vaar 😍
Kocaman tebrikleeeeeeeerrr❤️
Bana da dua et nolur🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bi de sonucu umutlanma diyen arkadslarının gözünün içine sok 😂🙈

Evet maalesef 3 kayıp olana kadar ciddiye almıyor kimse...Bana da öyle diyorlardı ama yaptırdım bence yaptır,belirsizlik çok kötü...Deneye deneye doğruyu bulmaya çalışıyoruz resmen
Ama bana bunda sorun yok olsaydı isterdim gerek yok dedi.

İnş güsel sonuçlar alırsın bu ay tüp bebeğe gerek kalmadan. Ben daha iyiym adetim geldi bitti dün. Sonuçları dr gösterdm bugün sorun yok folik asit al korunma dedi. Trombofili paneli dedim gerek yok dedi. Hem korkuyorum hem korunmayı düşünmüyorum dha doğrusu eşim korunmamı istemiyor 😑
Icin rahat etcekse baska doktordan da fikir al öyle korunmayı bırak kuzum sonucta hamile kalıyosun yine kalirsn ama sağlıklı olsun bu sefer

teşekkür ederim desteğin için ama dün gece çok canım yandı :( nedendir bilmiyorum eşimle birliktelikten sonra vajinamda bir yanma çocukta istiyoruz ya uzandım bekkliyordum dayanamadım gidip hemen yıkadım çok yandı kaşındı delircek gibi oldum çok mutsuzum çok ağladım akşam moralim çok bozuldu ben hep bunlarımı yaşayacağım ya :cry:
Canım soğan kürünün kaçıncı günündesin? Bu kürü yaparken başka ilaç v.s kullanıyormusun? Ve ilişkiden sonra ne kadar uzanıp bekliyorsun? Başka bi rahatsızlığın varmı? Aynı yanmaları bende yaşadım zamanında işte iltihaptan oluyor. Gerekirse bu ay çalışmaları iptal et derim. Ama kürü bitir.

Kızlarr testlerle yedim yine kafayı 😂😂 3 gün var reglime dün yaptım negatifti bugün sanki incecik silik bişeyler var gibi ya da ben gerçekten kafayı yedim 😂 antibiyotik içmem lazım başlayamıyorum ya varsa diye sizde bi bakabilir misiniz acaba başlasam mı antibiyotiğe başlamasam mı bir fikir verin 🙏🏻

Eklentiler

• DF3A62F0-A948-4C9F-A375-1723F2F2A2BD.webp
    DF3A62F0-A948-4C9F-A375-1723F2F2A2BD.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 85
  • EC0EC6AB-9A10-4666-94C7-27730906E623.webp
    EC0EC6AB-9A10-4666-94C7-27730906E623.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 78
Canım soğan kürünün kaçıncı günündesin? Bu kürü yaparken başka ilaç v.s kullanıyormusun? Ve ilişkiden sonra ne kadar uzanıp bekliyorsun? Başka bi rahatsızlığın varmı? Aynı yanmaları bende yaşadım zamanında işte iltihaptan oluyor. Gerekirse bu ay çalışmaları iptal et derim. Ama kürü bitir.
kürümün 3. günündeyim canım hayır ilaç kullanmıyorum çünkü 1 ay önce gittiğim doktor geçmiş demişti kontrole gitmiştim şöyle diyim eşim duştan çıkana kadar duramadım gidip hemen yıkamak ihtiyacı hissettim çok yanıyordu çünkü çok üzgünüm ya kasım ayından beri korunmuyoruz sürekli bu sorunlar bebişim olsun istiyorum olmuyor Allah daha nasip etmiyor :(

Icin rahat etcekse baska doktordan da fikir al öyle korunmayı bırak kuzum sonucta hamile kalıyosun yine kalirsn ama sağlıklı olsun bu sefer
Kuuzm doktor mu var burda prof araştırma hastanesi bitek bunu buldum. Başka özel haatsnede uzman opr orda da testler ücretli bilemedim yani

Back
X