• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu ay ınofolıc kullandım, pko yok ama aczacı Bı arkadas surecı hızlandırır dedı, o da yumurta kalitesini artırıcı folık asıtmiş.. Degerlendırmeyı yaptım ama az Bı umudum var ıste.. İnşallah tedavıyle olur.. Olmazsa hıc dıye de cok korkuyorum 😔
Olur canım inşallah. Rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmis.

İnşallah canısı. Sen ne kadar süredir bekliyorsun.
17 aydr bekliyoruz bizde canım hic hamile kalmadım esimde varikosel var hiz sorunu oldugu icin olmadı bizim bu ay da olmazsa doktorum artık tüp bebege baslayacak 🤷🏻‍♀️

Ovulasyona baktnmı yumurtlaman ne zaman oldu biliyosan ona gore erken mi anlarız
Ovulasyon yapmadım. Takvim uygulamasına göre dün bugün yumurtlama. Dün ilişkiden sonra kan şeklinde sıvı geldiği için korkuyorum. Yapmasam mi

Kizlar bi yorumlayin IMG_20200711_163200.webp IMG_20200711_162457.webp

Ovulasyon yapmadım. Takvim uygulamasına göre dün bugün yumurtlama. Dün ilişkiden sonra kan şeklinde sıvı geldiği için korkuyorum. Yapmasam mi
Yok yapma canım.daha dün gelse bile 4 güne ancak anne rahmine gelir döllenmis yumurta testte görünmesi imkansz canım.azcık daha sabret

10 unda pik olmuş bugün sabah da pik ikindi çatlama olmuş sanki tabi alımına dikkat ettin değil mi ?
Sabah pek dikkat etmedim aslinda son bir saat dikkat ettim ama az onceki 3 saatlik sikisma ve sivi alimina dikkat ettim

yaa öyle mi çatlamadn değil yani
Ben çatlamayı göremeden testim bitmişti zaten 😂 o yüzden ben piki gördüğüm günden itibaren saydım ve öyle de tuttu 14. Günde kanda pozitif gördüm sen de göreceksin inşallahhh

Sabah pek dikkat etmedim aslinda son bir saat dikkat ettim ama az onceki 3 saatlik sikisma ve sivi alimina dikkat ettim
Siliklesme olmus yumurta catlamış bugunu degerlendir mutlaka 🤗

Back
X