Özelimiz yok ki canım, bilmiyorum kapalı bir kutudur eşin sağolsun asla tam olarak açıklamaz hiç bir şeyi, niye istemiyor bilmiyorum2 yıllık evliyiz ben devamlı doktora gidiyorum sanki sorun bende gibi halbuki özel hayatımız yok ki çocuk olsun 2 yıldır test yapmaya bile gitmedi, sadece bugüne endeksli yaşıyor, bana evlenirken kadınlığımı yaşamak için 1 yıl yapmayız sonra düşünürüz dedi ama kadınlığımı da yaşatmıyor devamlı vücüdumu aşağılıyor beni aşağılıyor, dün güzelce giyindim bana diyor ki böyle gezme evde günah,bütün hevesim kaçtı, aile olmak kavramını idrak edemiyor, benim sırf kadınlığımı ispatlamak için doğum yapmak istediğimi söyledi,bana dün çok özgünüm ben allahtan korkan eğitimli bir insanım asla aklıma bu gelmedi ben güzel duyguları yaşamak paylaşmımız olsun istiyorum bizim yavrumuz olsun istiorum onu güzelce öğrendiğim biçimde yetiştirmek iyi insanların artmasını istiyorum şu kötü dünya da,karı koca hayatımız yok yani zaten bu testleri de aldım ki bari bugünlerde yapalım sadece ona da hayır diyor, galiba beni sevmiyor hangi kadının kocası çocuk istemez hiç böyle şey duymadım hayatında bide ailesi bana sen hasta mısın niye olmuyor çocuğunuz dedi bende en son oğlun istemiyor ona sor dedim ne diyim,